Haberler

Tıp Fakültesi Öğrencisi İntihar Etti

Staj yaptığı hastanenin 10.katından atlayarak intihar eden tıp fakültesi öğrencisi, yarın Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde toprağa verilecek.

Staj yaptığı hastanenin 10. katından atlayarak intihar eden tıp fakültesi öğrencisi, yarın Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde toprağa verilecek.

Edinilen bilgiye göre, Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi 6. sınıf öğrencisi Semih Ç. (31), "Sigara içmeye gidiyorum" diyerek staj gördüğü üniversiteye bağlı eğitim ve araştırma hastanesinin 10. katına çıktı. Kendisini bir anda boşluğa bıraktığı öğrenilen öğrenci burada hayatını kaybetti. Genç öğrencinin Ereğli'deki yakınları Semih Ç.'nin üç ay sonra doktor olacağını, çevresinde sevilen ve çok zeki bir çocuk olduğunu söylediler.

Olay sonrası otopsi için adli tıp morguna kaldırılan Semih Ç.'nin cenazesi yarın memleketi Zonguldak'ın Ereğli ilçesine getirilecek. Semih Ç. için Ereğli ilçesi Bozhane camisinde ikindi namazına müteakip cenaze töreni düzenleneceği öğrenildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Marmara Üniversitesi Zonguldak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title