Haberler

Tıp Fakültesi'nde Mezuniyet Coşkusu

MUĞLA Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olan 45 kişi, düzenlenen törende diplomalarını aldı.

MUĞLA Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olan 45 kişi, düzenlenen törende diplomalarını aldı. Törende Yunan Hipokrat Derneği üyeleri tarafından antik çağ elbiseleri ile orijinal Hipokrat yemini canlandırıldı.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde 2017-2018 öğretim yılını tamamlayan 2. dönem mezunları diploma sevinci yaşadı. Hekimlik andını içerek mesleğe adım atan 45 genç doktor, Atatürk Kültür Merkezi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Salonu'nda düzenlenen törende mutluluklarını, kendilerini yetiştiren akademisyenler ve aileleri ile paylaştı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törene Muğla Valisi Esengül Civelek, CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Osman Gürün, Rektör Mansur Harmandar, öğretim görevlileri, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Diploma töreninde konuşan Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nevres Hürriyet Aydoğan, "Hedefimiz, insana verdiğimiz değeri merkeze alarak, bireyin ve toplumun sağlığını koruyan, hastasına iyi bakan, memleketini iyi tanıyan ve insan sevgisi ile dolu bilgili hekimler yetiştirmektedir" dedi.

Konuşmaların ardından Vali Civelek, dönem birincisi Saadet Bülüç'e hediyeler takdim etti. Bülüç'ün mezuniyet kütüğüne plaka çakmasının ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Tıp Fakültesi öğrencileri ile Yunan Hipokrat Derneği üyeleri tarafından antik çağ elbiseleri ile canlandırılan Hipokrat yemini alkış aldı. Tören öğrencilerin kep atmasıyla sona erdi.

- Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Hipokrat Muğla Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

title