Haberler

Taksi Şoförünün İnsanlık Dersi Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Güncelleme:

Sürücülerin hızla yanından geçtiği engelliye ticari taksi şoförü duyarsız kalmadı. Yolun ortasına aracını bırakarak tekerlekli sandalyeli engelliyi karşıya geçiren taksi şoförünün görüntüsü anbean kaydedildi.

İstanbul Pendik'te yolun karşısına geçmeye çalışan tekerlekli sandalyeli engelli için yola aracını bırakarak, yardımcı olan ticari taksi sürücüsü insanlık dersi verdi.

KAMERAYLA ANBEAN KAYDEDİLDİ

Diğer sürücüler hızla yanından geçip giderken, ticari taksi sürücüsünün duyarsız kalamadığı o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Pendik Yeşilbağlar Mahallesinde dün sabah saatlerinde yaşanan olay, yürekleri sızlattı. Tekerlekli sandalyeli engelli Taner Pamuk yol kenarında bekleyerek karşıya geçmek istedi. Uzun süre bekleyen Pamuk, araçların durmaması üzerine bir boşluk bulduğu anda yola çıkmaya çalıştı.

DUYARSIZ KALMADI

Sürücüler hızla engelli vatandaşın yanından geçip giderken, Pamuk yola çıkarak araçların durması için uğraştı. Buna rağmen bazı sürücülerin vicdansızlık yaparak manevra yapıp yanından geçip gitmesi yürekleri sızlattı. Yaşanan bu durum karşısında bir ticari taksi sürücüsü duyarsız kalamayarak aracını yolun ortasında bırakıp engelli Pamuk'a yardım etti.

ENGELLİ VATANDAŞI KARŞIYA GEÇİRDİKTEN SONRA YOLUNA DEVAM ETTİ

Trafikteki araçları durduran taksi şoförü Taner Pamuk'u yolun karşısına geçirdikten sonra aracına binerek yoluna devam etti. Yaşanan bu insanlık dersi ise çevrede bulunan güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Pendik 3.Sayfa Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (11)

YORGUN:

Böyle şeyler duymak ve görmek istiyoruz. İçimizin karardığı şu son günlerde bu tip haberler mutlu ediyor insanı.

9
0
yanıtYanıtla
D.paşalı:

Allah razı olsun.

8
0
yanıtYanıtla
ÖMER36:

YÜREGİ GÜZEL İNSAN

4
0
yanıtYanıtla
YVZS:

SABAHLARI ÖZELLİKLE METROBUSLER MALUM İŞE GİTME VAKTİ OLDUĞUNDAN TIKLIM. YAHU BAZI İNSAFSIZLAR ÖZELLİKLE GENÇLER AYAKTA DURMAKTA ZORLANAN KADINLARA YAŞLILARA ALDIRMADAN HİÇDE USLUBUNU BOZMADAN GAYET RAHAT VURDUM DUYMAZ ŞEKİLDE YERİNDEN KIPIRDAMIYOR. UNUTMAYIN SİZİN ANANIZ BACINIIZ HER KİMSE DE OLABİLİR. VEYA O YAŞLILAR HATANEYE GİDİYOR OLABİLİR HASTA OLABİLİR. BU TAKSİCİ ARKADAŞI ALNINDAN ÖPÜYORUM SAYGILARIMLA. . .

3
0
yanıtYanıtla
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE:

KARSLI. . . YAZDIĞIMI ANLAMADIN GALİBA. BAK. O SAATTE YAŞLI HATTA KADINLAR HATTA ANALARIMIZ BACILARIMIZ YA İŞE YA HASTANEYE GİDİYORLAR. . AYAKTA DURMAKTA ZORLAAN KADINLAR GÖRÜYORUZ. KAN TER İÇİNDE KALMIŞ KARSLI. SENİN ANAN BACIN SABAH HASTANEYE GİDERKEN AYAKTA TYOLCULUK ETSE SEN NASIL DÜŞÜNÜRSÜN BİRAZ MANTIKLI DÜŞÜN. HEMEN ALTA YORUMU YAZDIM AMA BOŞ YAZDIN KARSLI

yanıt1
yanıt0
KARSLIYA:

KARSLI. . YORUMCU. . . adam doğru söylüyor. sabahları işine hastaneye yetişmeye çalışan kadınlar var. onlara hürmet. yer vermeliyiz. onu demek istiyor yorumda.

yanıt2
yanıt0
KARADENİZLİ ÜLKÜCÜ:

KARSLI. . . SENİ AKKILLI BİLİRDİK LA. MEĞER SALAKMIŞSIN SEN. BİRAZ İDRAK ET ADAM OL. İNSAN OL LA.

yanıt0
yanıt0
ALEV2126:

HELAL OLSUN

3
0
yanıtYanıtla
ALEV2126:

sen adam mısın la

yanıt0
yanıt0
ne farkeder...:

helal olsun adama . . ama orasınada yol demeye sayıt lazım kaldıram falan cıkıyo araclar . .

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title