Haberler

    Galatasaray'da Oyuncular, Fatih Terim'in Gelişiyle Performansını Yükseltti

    Güncelleme:

    Galatasaray'da Nagatomo, Serdar Aziz, Eren, Linnes, Rodrigues, Muslera ve Donk, teknik direktör Fatih Terim'in elinde birer "Aslan"a dönüştü, hepsi performanslarını belirgin ölçüde artırdı.

    Galatasaray'da Şampiyonlar Liginde gelen 3-0'lık Lokomotiv Moskova galibiyetinin coşkusu devam ederken, kadroda gelişim gösteren oyuncuların verimliliği de bir diğer önemli detay oldu. 10 aydır takımın başında olan Terim'in önce lig şampiyonluğu, ardından da Şampiyonlar Ligine yaptığı iyi başlangıçta öne çıkardığı öğrencilerinin başarısı dikkat çekti. Tecrübeli teknik adam, neredeyse takımın ilk 11'ini oluşturan birçok isme doğrudan etki etti.

    Galatasaray'da Oyuncular, Fatih Terim'in Gelişiyle Performansını Yükseltti

    İşte Terim'in geliştirdiği Aslanlar:

    YUTO NAGATOMO: Devre arasında Inter'de kadro şansı bulamadığı için kiralanan Yuto Nagatomo, Terim'le hemen ilk 11'e girdi. Japon oyuncu hem saha içi hem de saha dışında etkili oldu, şampiyonlukta öne çıktı.

    SERDAR AZİZ : Savunmada istikrarsız bir görüntü çizen Serdar Aziz, Galatasaray'da değişilmez oyunculardan biri oldu. Tecrübeli oyuncu hem milli takım hem de Galatasaray'ın as futbolcuları arasına girdi.

    Galatasaray'da Oyuncular, Fatih Terim'in Gelişiyle Performansını Yükseltti

    EREN DERDİYOK: Gomis'in ayrılığı sonrası forvet arayan Galatasaray'da sürpriz bir şekilde çıkışa geçti. Lokomotiv Moskova'ya attığı frikik golüyle eski günlerine dönüş işareti verdi.

    MARTİN LİNNES: Mariano gibi tecrübeli bir rakibe karşın Terim'in jokeri oldu. Sol bekte de denenen Linnes, sağ bekte formayı kaptı, yeni ve daha iyi bir sözleşmenin de önünü açtı.

    GARRY RODRİGUES: Terim'in en çok geliştirdiği isim oldu. Gol ve asist katkısında yüzde 100 artış sağlayan Rodrigues, kariyerinin en iyi dönemini yaşarken, lig ve Şampiyonlar Liginde yıldızlaştı.

    FERNANDO MUSLERA: Terim'le ikinci kez çalışan Muslera, kalede yine istikrar yakaladı. Başarılı bir görüntü çizen ve takımın liderlerinden olan Uruguaylı yıldız, 7. senesinde 4. şampiyonluğunu yaşadı, 5. kez Şampiyonlar Ligi heyecanı gördü.

    RYAN DONK: Tudor ile kadro dışı olan Donk, Terim ile önce kadroya dönüp şampiyonluğa katkı verdi. Ardından hem orta saha hem de stoper olarak joker oyunculardan oldu.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Serdar Aziz Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (8)

    Recai:

    Bana kimse eren i ovmesin gs nin santroforu olamaz sampionlar ligindeki attıgı gol baraj hatası eren basarısı degil gol haricinde etkisizdi

    8
    7
    yanıtYanıtla
    SADO:

    al işte bi futbol cahili daha sen ne anlarsın futdan bre beyin olmayan boş kafasız

    yanıt5
    yanıt3
    La edri:

    Milli takimdayken imPARAtorun o hassas dokunuşu nerdeymis futbol camiasinin karanlik kesminin adamidir bu paraci baska hiçbir meziyeti yok

    1
    8
    yanıtYanıtla
    MKRC:

    pompalayın pompalayın klasik türk spor medyası. . işler bozulunca terim size ''gel bunu çek '' deyiverir . . .

    2
    6
    yanıtYanıtla
    dr.titanic:

    Bencede fatih hoca gibi futbolculara gaz verip onlardan en iyi veren hoca türkiyede yok.fatih hoca sistem hocası değildir.oyuncu hocasıdır.ölüyü diriltir.fatih hocanın dünyada yabancı versiyonu klopdur başkada yoktur.

    3
    4
    yanıtYanıtla
    Kurdoğlu müslihiddin:

    Helal sana imparatore fb liler ister iseniz sizin coco yu gönderin imparator biraz ders versin

    6
    0
    yanıtYanıtla
    Fenerli:

    Sinem kobal bosanacakmis

    0
    3
    yanıtYanıtla
    Harbici:

    Bu cikcikler fb bjk biz o oyuna bir kez geldik milli takım ayağına gönderdik 8 taş niye Şenolu göndermedi feneve bol şans küme düşmemeye oynar

    0
    1
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title