Haberler

Teniste Bir İlki Başaran İpek Soylu Yurda Döndü

Wimbledon Tenis Turnuvası'nda gençlerde Ana Tabloya kalan ilk Türk kızı olan, ancak son maçında Alman rakibine yenilerek elenen İpek Soylu, bugün saat 17.00'de Londra'dan İstanbul'a geldi.

İpek SOYLU HER ŞEY KÜÇÜK KÜÇÜK HEDEFLER KOYARAK GERÇEKLEŞECEK

TÜRKİYE'DE BU SPOR İÇİN İMKANLAR VAR

Wimbledon Tenis Turnuvası'nda gençlerde Ana Tabloya kalan ilk Türk kızı olan, ancak son maçında Alman rakibine yenilerek elenen İpek Soylu, bugün saat 17.00'de Londra'dan İstanbul'a geldi.

THY'ye ait bir uçakla İstanbul'a gelen İpek Soylu, tenis sporu yapmak isteyen gençler için, Yeter ki istesinler. Türkiye'de bu spor için imkanlar var. Çalışsınlar. Mutlaka başaracaklardır dedi.

THY ile Londra'dan İstanbul'a gelen İpek Soylu şöyle konuştu

Öncelikle elemede iyi maçlar çıkardım Ardından ana tabloda maç yaparken çok yağmur yağdı. Birkaç maç ertelendi. Bayağı problem yaşandı ama şartlar herkes için eşitti. Güçlü olan taraf kazandı. Ne olursa olsun ana tabloda iyi maçlar çıkardım. Daha iyisi olsun isterdim. Ama her şey küçük küçük hedefler koyarak gerçekleşecek.

İpek Soylu bundan sonra Türkiye'de 18 yaş üstü birkaç turnuvada oynayacağını ardından Kanada'da bir turnuvaya gideceğini belirtti.

İpek, Türkiye'de tenis oynayan gençlere ise şu tavsiyelerde bulundu Şu an biz önceki nesillere göre daha şanslıyız. Şartlar olsun, sponsorlar olsun, imkanlar olsun. Önümüzde yol gösterecek insanlar da oluyor. Geçmişte bu imkanlara sahip olamayan çok sporcu vardı. Şu an her şey mümkün. Türkiye'de tenis gelişti. Daha da gelişecek. Tek söyleyeceğim şey; inandığınız zaman yapamayacağınız hiçbir şey yok. Her kes hedeflerine dönük çalışırsa başarılı olur.

Alman rakibi Lottner ile yaptığı maç esnasında yan kortta Federer'in maçı oynandığı sırada yaşadıkları için ise İpek Soylu, Maçı oynarken bir an ben neredeyim dedim. Yan taraftan binlerce insanın alkışları geliyor. Beni seyredenlerin alkışları geliyor. Gerçekten çok muhteşemdi. İnanılmaz bir atmosferdi. Kendimi çok şanslı hissettim dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İpek Soylu İstanbul Türkiye Londra Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title