Haberler

Teknolojinin Kalbi Sivasspor İçin Atacak

Teknoloji perakendesinin öncü ismi Bimeks, spora verdiği destekle adından söz ettiriyor.

Teknoloji perakendesinin öncü ismi Bimeks, spora verdiği destekle adından söz ettiriyor. Kurumsal vatandaşlık anlayışıyla sporun ve sporcunun yanında olan marka, Hentbol Milli Takımı, Trabzonspor, Eskişehirspor ve Bursaspor'un ardından Sivasspor'un teknoloji sponsorluğunu üstlendi.

'Teknolojinin kalbi burada atıyor' sloganı ile çalışmalarını sürdüren Bimeks, hayata geçirdiği projelerine bir yenisini daha ekleyerek Sivasspor'un da teknoloji sponsoru oldu.

Gerçekleştirdiği toplumsal yatırım projeleri ile öne çıkan Bimeks, Hentbol Milli Takımı Ana Sponsorluğu'nun yanı sıra 2008 yılından bu yana Bursaspor'un teknoloji sponsorluğunu sürdürüyor. Ayrıca Trabzonspor ve Eskişehirspor'a teknoloji desteği veren şirket geçtiğimiz günlerde Sivasspor ile gerçekleştirdiği anlaşmayla kırmızı beyazlıların da teknoloji sponsorluğunu üstlendi.

Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, Sivasspor'un gelecek sezonda başarılı olacağına inandığını belirtti. Şirket olarak gençlerin spora teşvik edilmesine büyük önem verdiklerini vurgulayan Bayraktar, "Bimeks olarak elimizden geldiğince takımlarımızı ve sporcularımızı destekleyeceğiz. Onların azim ve başarısı bizim için büyük bir gurur kaynağı. Teknolojinin kalbi artık taraftarla atıyor" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Eskişehirspor Trabzonspor Sivasspor Bimeks Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title