Haberler

Logitech En İyiyi Tanıttı Ue Boom 2

Bir bluetooth hoparlörden beklentilerinizi artık en üst düzeyde tutabilirsiniz.

ue-boom-2-sg-7-1280x720

Bir bluetooth hoparlörden beklentilerinizi artık en üst düzeyde tutabilirsiniz. Daha yüksek ses kalitesi, daha iyi bir Wi-Fi menzili ve herkesin dönüp bir kez daha bakacağı türden bir tasarım… Eğer tüm bunların bir tanımı olsaydı, muhtemelen onun adı Logitech UE Boom 2 olurdu.

Logitech bünyesindeki Ultimate Ears tarafından üretilen ve bu ay raflarda yerini alacak olan UE Boom 2, $199'lık etiketiyle satışa sunulacak. Bir önceki modeli çoktan teknoloji dünyasındaki efsanelerden biri olarak yerini almışken, UE Boom 2'den beklentilerin bir hayli yüksek olduğunu söylemek mümkün. Şimdi gelin, bu ürüne yakından bakalım.

Tasarımın yeni adı!

Kutusu da en az kendi tasarımı kadar şık ve ilginç. UE Boom'un tasarımı neredeyse hiç değişmeden tekrar alıcı karşısına çıktı (yeni renk seçenekleri hariç). 360 derecelik bu tasarımın tamamından ses almanız mümkün. Cihazın arkasında kocaman iki adet ses yükseltme-azaltma butonları bulunuyor. Üstünde ise cihazın güç düğmesi bulunuyor. Güç düğmesine uzun bastığınızda cep telefonunuzla ve diğer bluetooth cihazlarla iletişim kuruyor. Son olarak cihazın altında microUSB bir şarj girişi bulunuyor. Kolay taşınabilir tasarımı ile onu istediğiniz yere kolayca götürebilirsiniz. Belki bisikletinizin su şişesi bölmesine bile koyulabilir

UE Boom 2'nin dikkat çeken özellikleri bunlarla sınırlı değil. UE Boom 2'yi yaklaşık 2,5 saatlik şarj ile 15 saat boyunca aktif olarak kullanmanız mümkün. Bir önceki modeline göre tasarımsal olarak pek bir farklılık olmasa da, %25 daha fazla ses kalitesi, 33 metre Wi-Fi menzili, 1 metre su altında 30 dakika boyunca kalabilme süresi ile öyle görünüyor ki teknik açıdan fazlasıyla önde.

Türkiye'de son zamanki kur artışlarından da etkilenerek cihazın 500TL seviyelerinde satışa sunulacağını söylemek mümkün.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Logitech Türkiye Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title