Haberler

    Htc One, Önce Bu 4 Ülkede Satışa Çıkıyor

    HTC, bu kez kozlarını sağlam oynayarak başarılı olmayı amaçlıyor.

    Mahmut Saral - - Dünyanın en büyük aracı kurumlarından Merrill Lynch'in belirttiğine göre HTC, yeni telefonu HTC One'ı ilk etapta kilit olarak gördüğü 4 ülkede satışa sunacak. Bu ülkeler; Amerika, İngiltere, Tayvan ve Almanya olarak sıralanıyor. Bu ay içinde satışlarına başlanacak olan cihazın, yine ilk etapta limitli sayıda piyasaya sürüleceği konuşuluyor. Bakalım kullanıcıların vereceği tepki ne düzeyde olacak...

    Tabii geçtiğimiz yıl lansmanı yapılan ve kullanıcıları pek de mutlu etmeyen HTC One X'in, bu yeni telefonda firmaya ders olacağı tahmin ediliyor. Zira kısa süre sonra cihazın aşırı ısınması, ekrandaki lekeler ve şarj ömrünün çok kısa olması, kullanıcıları hayal kırıklığına uğratmıştı. HTC One'a baktığımızda ise, daha umut verici göründüğünü söyleyebiliriz.

    Android 4.1.2 işletim sistemiyle gelecek olan HTC One'un 4.7 inçlik 1080p, 468ppi ekranı bulunuyor. Cihazın, Qualcomm'un Snapdragon 600, dört çekirdekli 1.7GHZ işlemcisini kullanması bekleniyor. 2GB RAM'i bulunan ve 32/64GB'lık depolama imkanı sunan cihaz, 2300 mAh değerde bataryaya sahip olacak. 4 Ultrapiksel değerde arka kamera ve ön kısımda yer alan 2.1MP değerdeki iki kamerası da1080p çekim yapmaya imkan sunacak. Adrenı 320 GPU kullanan telefonun ağırlığı ise, 143 gram.

    Mahmut Saral - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Amerika Birleşik Devletleri Merrill Lynch Mahmut Saral Htc Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title