Haberler

Google, Android 7 ve öncesi sürümler için Takvim desteğini kesti

Güncelleme:

Google, Android 7 ve daha eski sürümleri kullanan cihazlar için Google Takvim desteği sunmayacağını bildirdi. Bu kararla birlikte Android 7 Nougat artık Google Takvim desteğine sahip değil.

Google eski Android cihazlar için kötü haberi verdi. Şirket, aldığı yeni bir kararla bazı Android sürümleri için Google Takvim desteğini kesti. İşte hayatımızı plana sokmak için kullandığımız Takvim'i artık kullanamayacak olan Android sürümleri.

Android 7 Nougat artık Google Takvim desteğine sahip değil!

Google bu ayın başında Chrome için benzer bir karar almıştı. Android 7 ve öncesi sürümler için Google Chrome güncellemelerini durduran şirket, o modellere Chrome 119 güncellemesini son güncelleme olarak aktardı. Şimdi aynı durum Takvim uygulamasına da geldi.

Günlük hayatımızı düzene sokmak için kullandığımız bir uygulama olan Takvim, etkin kullanıldığında oldukça işlevsel bir hal alıyor. Günlük, haftalık ve aylık planlarınızı tuttuğunuz Google Takvim, özellikle unutkan kişiler için hayat kurtarıcı olabiliyor. Tabi yeni güncellemelerle yenilenen Takvim, bazı eski cihazlardan da elini çekiyor.

Google, Android 14'ün sevilen özelliğini kaldırıyor!

Google yeni kararı ile Android 7 ve daha eski sürümleri kullanan cihazlar için Google Takvim desteği sunmayacağını bildirdi. Bu sürümü kullanan cihazlara güvenlik nedeniyle Takvim desetği veremeyeceğini açıklayan şirket, Android 7 ve öncesi sürümlere sahip cihazlara bir bildirim yolladı. "Mevcut Android sürümünüz artık desteklenmiyor. Google Takvim'i kullanmaya devam etmek için lütfen işletim sisteminizi güncelleyin." metninin bulunduğu bildirim, Android 7 ve öncesi tüm sürümlere yollandı.

Takvim'i kullanmak için kullanıcıları en az Android 8 Oreo'ya davet eden şirket, artık bundan eski sürümlerde Takvim uygulamasını kullanıma kapattı. Yani Android 8 güncellemesi yavaş yavaş zorunlu kılınıyor diyebiliriz. Dahası Android 8'i alamayan cihazlar için yolun sonu geliyor da denebilir.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Google Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title