Haberler

Garmin Venu 3 Serisi Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı

Güncelleme:

Giyilebilir teknoloji sektöründe önemli bir yere sahip olan Garmin, Venu 3 serisini tanıttı. Uyku takibi ve kişiselleştirme özellikleriyle dikkat çeken akıllı saat, 14 günlük pil ömrü ve AMOLED ekranıyla kullanıcıların ilgisini çekiyor. Ayrıca sağlık bilgileri, fitness takip özellikleri ve meditasyon uygulamaları da sunan cihaz, uygun fiyatıyla da dikkat çekiyor.

Giyilebilir teknoloji, son yıllarda büyük bir yükseliş içinde. Akıllı saat dünyasının önemli isimlerinden Garmin, ürettiği ürünlerle önemli bir kitleye ulaştı. Şirket, sektörde daha yükseklere çıkmak için Garmin Venu 3 serisini tanıttı.

Garmin Venu 3, 14 günlük pil ömrü ve AMOLED ekrana sahip

Garmin, Venu 3 ve küçük alternatifi Venu 3S'i bugün tanıttı. Cihazlar, özellikleriyle dikkat çekici. İlk bakışta modelin uyku takibi ve kişiselleştirmeye daha fazla odaklandığını görüyoruz. Akıllı saatlerde uyku koçu bulunacak.

Garmin Venu 3 modelinin uyku koçu uykunun evrelerini, uyku sırasında kalp atış hızı değişkenliği (HRV) gibi faktörleri analiz edecek. Geçmişe yönelik uyku takibi yapan akıllı saat, kullanıcıya ne kadar uyuması gerektiğini ve enerjisine dikkat ederek dinlenmesi gereken zamanları bildirim şeklinde gönderecek.

Uygun fiyatlı akıllı saat Redmi Watch 3 tanıtıldı: İşte fiyatı ve özellikleri!

Bunun yanı sıra akıllı saat, diğer birçok üründe de olduğu gibi gerçek zamanlı sağlık bilgileri ve fitness takip özellikleri sunacak. ayrıca stres ve kaygıyı azaltmak için rehberli meditasyon uygulamaları da sunuyor. Ek olarak cihaz, telefondan aramalar için hoparlör ve mikrofona sahip. Garmin cihazının ön panelinde AMOLED dokunmatik ekran yer alıyor.

Hem iOS hem de Android ile uyumlu çalışan Garmin modelleri, Spotify ve Amazon Music uygulamalarını da destekliyor. Hafif paslanmaz çelik bir çerçeveye sahip cihazın beyaz veya siyah silikon bantları mevcut. 14 günlük pil ömrü sunan akıllı saat, 449,99 dolardan satışa sunulacak.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title