Haberler

    Fujitsu, Windows 8 Ürünlerini Tanıttı

    Bakalım Fujitsu yelpazesinde ne gibi Windows 8 ürünleri var.

    - Fujitsu, Windows 8 işletim sistemiyle uyumlu yeni cihazlarını tanıttı. Windows 8 deneyimini sunan yeni Fujitsu cihazları arasında STYLISTIC Q702 hibrid tablet de yer alıyor.

    Tablet ve dizüstü bilgisayarın bir araya geldiği cihazlardan yeni masaüstü PC'ye kadar pek çok ürünün yer aldığı Fujitsu portföyü, bilgisayarla çalışma alanındaki değişiklikleri hızlandırmak üzere tasarlandı. Portföyde yer alan PC'ler, dizüstü bilgisayarlar ve tabletler kullanıcılara dokunmatik ekranlar ve sürekli internet bağlantısı sunuyor.

    Fujitsu ESPRIMO X913-T PC'nin dikkat çeken özelliklerinden biri ultrasound varlık sensörüdür. Bu sensör sayesinde ekran, kullanıcılar önünde oturduğu süre boyunca, klavye veya fareye dokunmadıklarında dahi canlı kalıyor. Kullanıcılar masalarını terk ettikleri zaman ise PC otomatik olarak kitliyor, daha düşük enerji tüketimi seviyesine geçiyor ve böylece enerji tasarrufu da sağlıyor.

    Kullanılmadığı zamanlarda kendini kapatacak şekilde de ayarlanabiliyor. Yüz tanıma sensörü sayesinde kullanıcı masasına geri döndüğü zaman bilgisayar kilidini ve ekranı açmak için 23 inçlik HD ekrana sadece bakması yeterli oluyor. Çok yönlü ESPRIMO X913-T PC'nin aynı zamanda pek çok pozisyonda kullanılabilen dokunmatik ekranı da bulunuyor. Ekran, tamamen düz bir pozisyona katlanabilmesi sayesinde pek çok kişinin ortak çalışması gereken ortamlar için ideal bir üründür.

    11 inçlik ekrana sahip olan STYLISTIC Q572, parmak izi sensörü, SmartCard okuyucusu, Full Disk Encryption (FDE) gibi özellikler de sunuyor. Buna ek olarak pili de tüm gün çalışma için yeterli oluyor ve ürünün sürekliliği ek bir pille destekleniyor. STYLISTIC Q702, seyahat sırasında tablet PC olarak kullanılabiliyor. Opsiyonel klavyenin eklenmesiyle de geleneksel bir dizüstü bilgisayara dönüşüyor.

    Fujitsu'nun Windows 8'e yönelik ürünleri arasında en hafif ve en ince, 13.3 inç ekrana sahip, dönüşebilen LIFEBOOK T902 de yer alıyor. Ürünün iş dünyasına yönelik, mobil güvenliği artıran Intel vPro teknolojisi, SmardCard okuyucusu ve Güvenilir Platform Modülü (TPM) gibi özellikleri de bulunuyor.

    Fujitsu, Windows 8'e geçmeyi değerlendirme sürecinde olan şirketler için yeni ürünlerinde Windows 7 veya Windows 8'i seçme şansını sunuyor.

    Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Fujitsu Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title