Haberler

Tekirova Balayı Şehri Olma Yolunda

Antalya'nın Kemer İlçesine Bağlı Tekirova Beldesi Balayı Çiftlerine Ev Sahipliği Yapmaya Devam Ediyor. Balayılarını Tekirova Amara Dolce Vita Otel'de Geçiren 3 Çift, Düzenlenen Organizasyonla Ağaç Dikti. Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras, Cumhuriyet Caddesi'nin Sevgi Yolu Olarak Anılacağını Belirterek "Tekirova'mız Balayı Şehri Olacak" Dedi

Antalya’nın Kemer ilçesine bağlı Tekirova beldesi balayı çiftlerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Balayılarını Tekirova Amara Dolce Vita Otel'de geçiren 3 çift, düzenlenen organizasyonla ağaç dikti. Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras, Cumhuriyet Caddesi'nin Sevgi Yolu olarak anılacağını belirterek "Tekirova'mız balayı şehri olacak" dedi

Tekirova’da bir otelde balaylarını geçiren Türk, Avrupalı ve Rus çiftler düzenlenen organizasyonla ağaç dikti. Özel olarak düzenlenen alana ağaçları büyük bir özenle diken çiftlerin adı diktikleri ağaçlara verildi. Balayı çiftleri de düzenlenen organizasyondan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras'a ve otel yönetimine teşekkür ettiler. "Evliliğimiz ilk meyvesini verdi" diyen çiftler, "Tüm çiftlere balaylarını Tekirova'da geçirmelerini öneriyoruz. Belediyenin ve tesisin sıcak ilgisi bizi çok mutlu etti. Bu doğal güzelliğin içinde, bugünleri geçirmek ve burada bir ağaç sahibi olmak bize çok güzel bir evlilik hediyesi oldu. Tekirova'ya devamlı geleceğiz" diye konuştular.

Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras, "Tekirova'mız balayı şehri oluyor. Çiftlerimizi Tekirova'da görmekten büyük mutluluk duyduk. Belediye olarak balayını Tekirova'da geçirenlere özel ödüllerimiz de olacak. Phaselis gibi dünyaca tanınan antik kentlerin Tekirova sınırları içerisinde olması, doğa güzelliği, kumsalları, koyları, Üç Adaları, teleferiği, Eko Parkı ve tarihi "Likya Yolu" ile, Tekirova'nın cazibesi her geçen gün artmaktadır. Değerli çiftlerimiz de hayatlarının en önemli ve en güzel günlerini bu güzellikler içinde geçiriyorlar" dedi.

(SÇ-SÇ-Y)

02.08.2007 15:53 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title