Haberler

Tekirdağ Tso'dan Gıda Yardımı

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası, (TSO) ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yapmaya devam ediyor.

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası, (TSO) ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yapmaya devam ediyor.

TSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, her yıl ramazan ayında olduğu gibi çalışma bölgesi içerisinde bulunan ihtiyaç sahibi ailelere 667 paket gıda yardımında bulunuldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, ihtiyaç sahibi insanlara yardımda bulunarak ramazan ayınının bereket ve huzurunu tüm insanların yaşamasının istediklerini söyledi.

Günay, birlik beraberlik ve yardımlaşmanın önemine değinerek şunları kaydetti:

"Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası olarak her sene ramazan ayında sosyal sorumluluk projesi kapsamında çalışma bölgemiz içerisinde bulunan Süleymanpaşa, Şarköy ve Muratlı ilçelerimizdeki ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yapmaktayız. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin ihtiyaç sahibi ailelere dağıtmak üzere göndermiş olduğu 40 bin lira ile odamız da 6 bin lira ilave ederek 667 paket gıda yardımı hazırlattık. Meclis üyelerimiz aracılığı ile ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolileri ulaştırılmıştır. Üzerimize düşen sosyal sorumluluk vazifesini yerine getirmeye devam ediyoruz. Bu vesileyle, mübarek Ramazan ayının İslam alemine, Tekirdağ'ımıza ve ülkemize barış, huzur ve bereket getirmesini diliyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Cengiz Günay Tekirdağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title