Haberler

Tekirdağ Devrilen Tır'daki Otomobil ve Sağlık Malzemeleri Yola Saçıldı

Devrilen TIR'daki otomobil ve sağlık malzemeleri yola saçıldıTekirdağ'ın Malkara ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkarak devrilen TIR'da bulunan yaklaşık 30 ton otomobil ve sağlık malzemeleri yola saçıldı.

Devrilen TIR'daki otomobil ve sağlık malzemeleri yola saçıldı

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkarak devrilen TIR'da bulunan yaklaşık 30 ton otomobil ve sağlık malzemeleri yola saçıldı.

Kaza, Malkara ile Edirne'nin Keşan ilçesi karayolu üzerindeki Izgar Mahallesi mevkiinde meydana geldi.Kocaeli'ndeki fabrikadan yüklediği yaklaşık 30 ton otomobil parçaları ve sağlık malzemelerini İtalya'ya götüren Abdullah Tunca(55) yönetimindeki 41 R 8791 plakalı TIR, sürücüsünün kontrolünden çıkarak refüje çarparak devrildi. Sürücüsünün yaralanmadığı kazada, TIR'ın dorsesinde bulunan otomobil parçaları ile sağlık malzemeleri yola saçıldı. Karayolunun trafiğe kapanması üzerine bölgeye giden iş makinelerinin yardımı ile TIR'ı yeniden düzeltilip, kenara çekildi. TIR'dan saçılan malzemeler ise işçiler tarafından toplandıktan sonra iş makinelerinin yardımı ile başka bir TIR'a yüklendi. Temizlenen karayolu yeniden trafiğe açılırken, kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tekirdağ Malkara Keşan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title