Haberler

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı makamında ziyaret etti.

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Sözdinler ile bir süre görüşen Albayrak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti ve Tekirdağ'da, üreten, şehre değer katan, istihdam yaratan tüm sanayicilere kapılarının her zaman açık olduğunu ve Tekirdağ için hep birlikte çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Sözdinler de, Çerkezköy OSB'de devam eden çalışmalar ile ilgili Albayrak'a bilgi verdi ve desteklerinden dolayı teşşekkür etti.

Ziyarette, Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan da, Sözdinler'e eşlik etti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binası projesi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen yeni hizmet binası projesinin tamamlanarak inşa binanın maketinin hazırlandığı bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, proje, Müellifi Sinan Tuncer tarafından, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Dilşad Ergin ve Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Mustafa Gündoğdu'nun bulunduğu toplantıda tanıtıldı.

Albayrak, toplantıda yaptığı konuşmada, büyük ve meşakkatli bir çalışmanın başarı ile sonuçlanmasının mutluluk verici olduğunu söyledi.

Hizmet binası projesinin son aşamaya geldiğini belirten Albayrak, "Hizmet binamızın projeleri tamamlanarak son aşamasına kadar geldi. Hizmet binamızın maketini belediye binamıza yerleştirerek halkımızın beğenisine sunuyoruz. Hepimize hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

Vatandaşlar mesai saatleri içinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ana bina girişinde bulunan hizmet binası maketini inceleyebilecek.

Türkiye Emekli Subaylar Derneği'nden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne ziyaret

Türkiye Emekli Subaylar Derneği (TESUD) Tekirdağ Şubesi Başkanı Recep Yıldız Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı ziyaret etti.

Ziyarette, Yıldız ile bir süre görüşen Albayrak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti ve dernek çalışmalarında Yıldız'a başarılar diledi.

Yıldız da, dernek çalışmaları hakkında Albayrak'a bilgiler verdi ve belediye çalışmalarını büyük bir heyecanla takip ettiklerini belirterek çalışmalardan güzel sonuçlar beklediklerini söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi Kadir Albayrak Çerkezköy Tekirdağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title