Haberler

    Tayland'da Mağarada Mahsur Kalan Futbol Takımı

    Tayland'ın kuzeyinde su basan mağara kompleksinde mahsur kalan 12 genç futbolcu ve antrenörlerine ulaşma çalışmalarının yağışlar nedeniyle aksadığı bildirildi.

    Tayland'ın kuzeyinde su basan mağara kompleksinde mahsur kalan 12 genç futbolcu ve antrenörlerine ulaşma çalışmalarının yağışlar nedeniyle aksadığı bildirildi. Polis yetkilisi Chote Narin, yaptığı açıklamada, 4 gün önce Chiang Rai kentindeki Tham Luang Nang Non Mağarası'na giden 11 ila 15 yaşlarında 12 genç futbolcu ve antrenörlerinin mahsur kaldığı mağarada şiddetli yağışlar nedeniyle su seviyesinin arttığını belirtti.

    Suyun tahliye edilmesine rağmen şiddetli yağışlar nedeniyle su seviyesinin her saat 15 santimetre yükseldiği mağarada dalgıçların çalışmalarının aksadığı kaydedildi.

    Futbol takımı üyelerine ait olduğu sanılan bisiklet, sırt çantası ve kramponlar, mağara kompleksinin dışında bulunmuştu.

    Mağara kompleksinin bazı bölümleri çamur ve suyla dolduğu için arama çalışmaları zorlukla devam ediyor. Tham Luang Nang Non Mağarası'nda her yıl yağışlı dönemlerde su baskınları meydana geliyor.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Tayland Futbol Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title