Haberler

Tarihi Dokunuşlar Gebze Ko-Mek Sergisinde

Tarihi dokuların ön plana çıktığı KO-MEK Gebze İlçe sergisi, Karadeniz Bölgesi konseptiyle açıldı.

Tarihi dokuların ön plana çıktığı KO-MEK Gebze İlçe sergisi, Karadeniz Bölgesi konseptiyle açıldı.

Gelenekseli Sergile konseptiyle ilçe sergilerini açan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK) ilçe sergilerinin dördüncüsünü Karadeniz Bölgesi konseptiyle Gebze'de açtı. 12 ilçede açtığı sergilerle Anadolu kültürünü Kocaeli'ne taşıyan KO-MEK Gebze ilçe sergisinde sergilediği ürünlerde tarihi motiflere ve tarihi dokunuşlara yer vermesi ziyaretçiler tarafından tam not aldı. Gebze Belediyesi Sergi Alanı'nda açılan Gebze İlçe sergisine AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Kocaeli Büyükşehir Belediye Genel Sekreter Yardımcısı Ali Yeşildal, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Raşit Fidan, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba'nın yanı sıra kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış törenine katılan tüm vatandaşlara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Öğrenmenin yaşı yoktur kendimizi her daim bilgili ve donanımlı tutmak zorundayız bizler her yönüyle güçlü bir toplum olmak zorundayız" ifadesini kullandı.

Gebze Belediyesi ile birlikte "Evden Okula Haydi Anneler Spora" projesi başlattıklarını anlatan Başkan Karaosmanoğlu, sağlıklı bir toplum için tüm bayanları projeye katılmaya davet etti. Karaosmanoğlu, "Bir ailede hanımların yüzü güler sağlıklı olursa ailenin yüzü güler diyerek sağlığın önemine dikkat çeken Başkan Karaosmanoğlu, hanımlar ailenin orta direğidir, toplumun güçlü olması hanımların sağlıklı olmasına bağlıdır" diye konuştu.

Konuşmaların ardından protokol ve kursiyerler hep birlikte açılış kurdelesini kesti. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Karaosmanoğlu Karadeniz Bölgesi Gebze Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title