Haberler

Tanrıverdi: "Belediyelerin Borç Faizleri Silinecek"

Yerel Yönetimler Başkanı Hüseyin Tanrıverdi, Belediyelerin Borç Faizlerinin Silineceğini, Kalan Borcun da 36 Aylık Taksitlere Bölüneceğini Belirtti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Hüseyin Tanrıverdi, belediyelerin borç faizlerinin silineceğini, kalan borcun da 36 aylık taksitlere bölüneceğini belirtti.

Ağrı Belediyesi tarafından yaptırılacak olan yeni otogarın temel atma törenine katılmak üzere kente gelen Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Belediye Başkanı Hasan Arslan'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Erzurum çevreyolu üzerinde yaptırılacak olan otogarın temel atma töreninde konuşan Tanrıverdi, yerel yönetimlerde dünya çapında başarılı olduklarını ileri sürdü.

Belediyelerin borç faizlerinin silineceğini, kalan borçların da 36 aylık taksitlere bölüneceğine işaret eden Tanrıverdi, "Belediyelerin ve İl Özel İdarelerin payları yasa çerçevesinde aynı oranda dağıtılmaktadır. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin payı ile Ağrı Belediyesi'nin payı aynıdır" diye konuştu.

Vali Ali Yerlikaya, Ağrı Milletvekili Mehmet Hanifi Alır, İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan Aslan, ilçe belediye başkanları ve davetlilerin katıldığı temel atma töreninden sonra Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, sebze pazarının açılışını yaptı.

Esnafla sohbet eden Tanrıverdi'ye burada yöresel şal hediye edildi. Hayvan borsasının temelini de atan Tanrıverdi, 40 dönüm alan üzerine kurulacak olan mesire alanını gezdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title