Haberler

Tamamı Yerli Sermaye İle Kurulan Lıbart, Dünyadaki Yükselişini Sürdürüyor!

Güncelleme:

22 yıldır yapı sektörünün en önemli markalarından biri olan Libart, açılır çatı sistemlerinde tüm dünyada ilk yüz firma arasında 5. sırada yer alan bir Türk markası olarak, Hindistan'da açılacak 4. fabrikasının müjdesini verdi.

"Dışarının ferahlığı, içerinin rahatlığı" felsefesiyle yola çıkan Libart, 22 yıldır açılır kapanır çatı sistemleri üzerine faaliyet gösteren ve başarılı projeleri ile ününü tüm dünyaya yaymış bir Türk markası olarak dikkat çekiyor.

Ani hava değişimlerinde yaşanabilecek zorlukları ortadan kaldırmak ve dış mekân ferahlığında iç mekânlar yaratmak amacıyla kinetik mimari çözümler üreten Libart, büyüyen iç hacminden doğan ihtiyacı karşılayabilmek amacıyla Kanada, Amerika ve Avustralya'nın Melbourne şehrinde bulunan fabrikalarından sonra 2012'de Hindistan'da da bir fabrika kurmayı planladıklarını açıkladı.

02 – 06 Mayıs tarihlerinde İstanbul'da düzenlenen ve Türkiye'nin en büyük sektör buluşmalarından biri olan 35.Yapı Fuarı'na katılan Libart Yönetim Kurulu Başkanı Cem Çomu, tamamı yerli sermaye ile yapılandırılan Libart'ın, Türkiye'nin yükselen yıldızlarından biri olduğuna değinerek, "Libart 22 sene önce başladığı yolculuğunda, konuttan spor salonlarına, düğün salonlarından sosyal tesislere ve nihayetinde Brunei Kralı'nın sarayına kadar ulaşmıştır" dedi.

Brunei Kralı'nın cami avlusu için ürettiği çatı kapama sistemi projesi ile dünyada ilk kez uygulanmış bir projeye imza attıklarını belirten Cem Çomu, Dubai Kralı'nın onurlandırdığı ve uluslararası birçok firmanın bulunduğu davete Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül tarafından davet edilen tek Türk firması olmanın gururunu taşıdıklarını da sözlerine ekledi.

Cem Çomu, yaptığı konuşmada Libart'ın dünyanın çeşitli yerlerinde bulunan fabrikalarına, bu yıl itibariyle bir yenisini daha ekleyeceklerini belirtti.

Cem Çomu "Kuruluşundan bu yana gerçekleştirdiği tüm projeler için aynı özveri ve enerjiyi harcayan Libart ekibinin işlerine gösterdikleri saygı, onları sadece yurtiçinde değil, General Electric, Nasa, Boeing gibi dünya devleri tarafından da aranan bir firma haline getirmiştir" sözleriyle Libart'ın başarısında sadece ürün kalitesi ve teknolojilerinin değil, Libart proje uygulayıcılarının ve tüm çalışanlarının da etkisi olduğunun altını çizdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Avustralya Kanada Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title