Haberler

Sultanbeyli'de Ekrem İmamoğlu'na "Sana Oy Yok" Diyen Teyze Konuştu

Güncelleme:

Seçim çalışmaları kapsamında Sultanbeyli'de vatandaşlarla buluşan CHP'nin İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu'na "Sana oy vermem" diyerek Türkiye'nin gündemine oturan teyze, olayın perde arkasını anlattı.

CHP'nin İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu, seçim çalışmaları kapsamında AK Parti'nin rekor oy düzeyde aldığı ilçelerden biri olan Sultanbeyli'yi ziyaret etti. Vatandaşları selamlayan İmamoğlu, isminin Maruze olduğu öğrenilen teyzenin yanına giderek kendini tanıtıp desteğini istemişti. Bu esnada İmamoğlu'nun CHP'nin adayı olduğunu öğrenen teyzemiz "Sana börek, kete yaparım ama oy vermem" şeklinde ilginç bir çıkışa imza atmıştı.

"KENDİSİNE BU SÖZLER YAKIŞMIYOR"

İmamoğlu ile girdiği diyalogla bir anda Türkiye'nin gündemine oturan Maruze Keleş, A Haber'e olayın perde arkasını anlattı. Kemal Kılıçdaroğlu'na tepkili olduğunu belirten Keleş, "Türkiye'yi sürekli kötülüyor. Bir de iyi tarafını konuş. Cumhurbaşkanımızın annesine hakaret ediyor. Ha onun annesine hakaret etmiş, ha bize hakaret etmiş. Kendisine bu sözler yakışmıyor. İyi bir şeyini görmedik" dedi.

"ADAM GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR"

Tayyip Erdoğan'ı neden bu kadar çok sevdiğine de açıklık getiren Keleş, "Adam gece gündüz çalışıyor. Bunu görmeyen kördür, sağırdır, nankördür. 35 senedir İstanbul'dayım. Eski İstanbul'u ben bilirim. Allah Cumhurbaşkanımızı başımızdan eksik etmesin. Ömrü uzun olsun. Binali Yıldırım benim hemşehrim" ifadesini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ekrem İmamoğlu Sultanbeyli İstanbul İmamoğlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title