Haberler

Stok Fotoğrafçılığı Atölyesi

Güncelleme:

Fotoğraf Hobinizi Geliştirerek Para Kazanın!

Micro Stock fotoğrafçılık ile evinizde ya da ofisinizde, çalışma saatleri ve standartlarını sizin belirleyip, çektiğiniz fotoğrafları satarak kısa bir sürede binlerce dolar kazanmak ister misiniz?

PhotoWorld Fotoğraf Merkezi ve dünyanın önde gelen stok fotoğrafı ajanslarından Fotolia iş birliği ile gerçekleşecek 'Stok Fotoğrafçılığı Atölyesi' çalışmasında farklı bir göz ve teknikle fotoğraf çekmenin inceliklerini öğrenebilirsiniz. Atölye kapsamında;

Stok Fotoğrafçılığı: nedir, nasıl bir sistemle çalışır, hangi konularda fotoğraflar yer alır ve püf noktaları nelerdir?

Stok İmaj Oluşturma Süreci: Ev ve stüdyo koşullarında amatör ya da profesyonel ışık sistemleri ve diğer ekipmanları kullanarak stok sitelerine yüklenebilecek standartta fotoğraf çekebilmek için gerekli olan teknik bilgiler.

Stok İmajlarının Satılabilir Hale Getirilmesi: Oluşturulan stok fotoğraflarının, stok ajanslarına gönderilmeden once yapılması gerekenler ele alınacaktır. Atölye çalışması, teori ve uygulama olmak üzere profesyonel ışık sistemleri ile bir arada işlenecek.

Tarih: 6 Şubat 2011, Pazar

Saat : 11:00 – 17:00

Son Başvuru Tarihi: 4 Şubat 2011

Yer: PhotoWorld Fotoğraf Merkezi - Bahariye Caddesi Kuzu Kestane Sokak No: 16 Kadıköy İstanbul

Kaynak: Bültenler / Teknoloji

Teknoloji Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title