Haberler

Zidane'dan Sir Alex'e Suçlama

Real Madrid’in sportif direktörü Zinedine Zidane, Sir Alex Ferguson’un Paul Pogba konusunda çok büyük bir hata yaptığını söyledi.

Lazio Quagliarella'yı istiyor

2012 yazında Alex Ferguson'la büyük problemler yaşadıktan sonra takımdan ayrılan ve Juventus'a transfer olan Paul Pogba'ya Zinedine Zidane'dan destek geldi.

Ferguson'dan sadece daha fazla oynama süresi ve haftalık 20 bin pound'luk bir kontrat isteyen Pogba, istekleri yerine gelmeyince Juventus'a transfer olmuş ve ilk sezonunda Antonio Conte'nin takımının önemli parçalarından biri haline gelmişti.

Konuyla ilgili Sunday Mirror'a konuşan Zinedine Zidane, "Hata kelimesini normalde Alex Ferguson'un Manchester United'daki dönemiyle ilgili pek kullanmazsınız. Ama benim düşüncem Paul Pogba'nın gidişine neden olmak büyük bir hataydı" dedi.

"O, Paul Scholes'un veliahtıydı"

Pogba'nın kısa bir süre sonra Avrupa'nın en iyi merkez orta saha oyuncularından biri olacağını düşündüğünü söyleyen Zidane, "O, Paul Scholes'un veliahtıydı. Çevresinde takım kurabileceğiniz bir oyuncuydu" şeklinde konuştu.

Pogba'nın Real Madrid'e muhtemel transferiyle ilgili de konuşan futbol adamı, "Şu anda Juventus'ta ve orada çok iyi iş çıkarıyor. Elbette Real Madrid olarak dünyanın en iyi oyuncularını kadroya katmak için uğraşıyoruz. Dolayısıyla Pogba da radarımızda" dedi.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Zinedine Zidane Real Madrid Paul Pogba Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title