Haberler

Yer Siyah, Gök Beyaz!

Güncelleme:

103. Kuruluş Yıldönümünü kutlamaya hazırlanan Altay'da, 16 Ocak'ta gerçekleştirilecek etkinliklerin ilk meşalesini Kaptan Murat Uluç ve İbrahim Akın yakacak.

2. yarının açılış maçı olan Erzincan deplasmanı dönüşü Siyah-Beyazlı ekibi havaalanında karşılayacak olan taraftarlar, 16 Ocak pazartesi akşamı ise 103. Yıl kutlamaları için Alsancak Stadı önünde buluşacak.

Sabah saat 09:00'da Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk heykeline çelenk konması ve öğleden sonra Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde lokma dökülmesi ile başlayacak kutlamalar akşam görsel bir şova dönüşecek. Alsancak Stadı'nda başlayıp Gündoğdu Meydanı'na kadar sürecek kortejde Altay Spor Kulübü Yöneticileri, Spor Okulları öğrencileri, Kabus Grubu ve Taraftarlar bir araya gelecek. Şehrin en yüksek yapılarından olan Folkart Towers'ın üstünde bulunan dev ekranlarda ''BÜYÜK ALTAY'' mesajı yer alacak. Kordon boyunu aydınlatacak meşale gösterisini Kaptan Murat Uluç ve İbrahim Akın başlatacak. Dans ve video gösterimiyle devam edecek kutlamalar havadan yapılacak profesyonel çekimler ile ölümsüzleştirilecek. Etkinlik, Altay Spor Kulübü Başkanı Özgür Ekmekçioğlu ve Yüksek Divan Kurulu Başkanı Erdoğan Tözge'nin yapacağı konuşmalar ile son bulacak.

Kaynak: Bültenler / Spor

Alsancak Stadı Murat Uluç Erzincan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
title