Haberler

Yeni MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu

Güncelleme:

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı'na Kuddusi Müftüoğlu getirildi.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Yusuf Namoğlu'nun ayrılmasıyla boşalan Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı'na Kuddusi Müftüoğlu'nu getirdi.

Kuddusi Müftüoğlu başkanlığındaki MHK şu isimlerden oluşuyor;

BAŞKAN
Kuddusi Müftüoğlu
ÜYELER
Bünyamin Gezer
Hakan Özkan
İsmet Cengiz
Erdal Güleç
Zafer Demir
Yıldıray Aslan
Hikmet Öksüzoğlu
Sadettin Güler

Kaynak: Haberler.com / Spor

Merkez Hakem Kurulu Kuddusi Müftüoğlu Yusuf Namoğlu Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

dennis dortmund:

Turkiyede futbol mafyalasmis bide bu emek hirsizini mhk getirmisler nasil olsa dunya futbolunda turkiye geride ancak kendi aralarinda rakabet olursa olur ama europa amerika kitasinin genclik takimi turk futbolundan Cok ileri

3
1
yanıtYanıtla
Yaşar:

Türkiye''de son yirmi yıl boyunca Fb ve GS''ın oynadığı maçlarda yapılan hakem hataları tarafsız bir hakem heyeti tarafından değerlendirilse, bizim buraya yazdıklarımız çıkar sonuç olarak. GS her dönemde hakem desteğini açık ara almış bir takımdır. Bir sezonda 26 penaltı kazanan bu sayede Tanju''yu Avrupa gol Kralı yaptıran ve şampiyonluğu ele geçiren tek takımdır Cincon.

2
1
yanıtYanıtla
Yaşar:

Kuddusi Müftüoğlu''nun yönettiği Fb ve GS maçlarını bilenler, bu hakemin yaptıklarını eminim unutmamışlardır. GS''lı olduğu apaçık bilinen böyle birinin yanına gene GS''lı polis Bünyamin GEZER''i eklemek, Demirören''in seçilmek için GS'' a verdiği söz herhalde. Aslında Selçuk DERELİ de eklenseymiş daha sağlam olurmuş GS Ekibi. Onun da onlarca yönettiği maç vardır FB''yi doğrayıp, GS''ı kurtardığı.

1
1
yanıtYanıtla
Yaşar:

Şikeyi Türkiye''ye sokan ve profesyonel seviyede uygulayan Cincon kendi adamını MHK Başkanı olarak atatmış yine. Neden adam gibi transfer yapmadıkları şimdi daha iyi anlaşılıyor. Her zaman ki gibi masa başında çözecekler yine meseleyi. Bir dönem (4 yıl üst üste şampiyonluk aldıkları) MHK Başkanı Ahmet Güvener, Gs''lı olduğunu açıkça beyan etmişti. Mafya ilişkisi bilinen Mehmet AĞAR, formasını sırtından çıkarmayan Haluk Ulusoy''u Federasyon başkanı yaptırmıştı. Gs''lı Mesut Yılmaz o zaman başbakandı

1
1
yanıtYanıtla
Yaşar:

Son elde ettiği şampiyonluğa bakıldığında özellikle son 7 hafta GS''ın aleyhine hiç hata yapılmamıştır. Aksine Melo gibi futbolcuları atılmaları için sahada tahrik eden, futbolcu atılınca da dalga geçen bir kasabın defalarca kırmızı görmesi gerekirken (Sadece GS- BJK maçında 2 kırmızı 1 sarı kartlık hareketi var) bütün maçları tamamladığı görülmektedir.

1
1
yanıtYanıtla
HASAN TAHSİN:

AKP YALAKASI

1
0
yanıtYanıtla
Yaşar:

Bir sonraki başkan da Selçuk Dereli olur artık.

1
0
yanıtYanıtla
UEFA CAS YARGI VE FENERASYON:

Burada K. Müftuoğlu''nun GS''lı olduğunu iddia edenler, 3 Temmuz sürecinde eski başbakan''ın fenerbahçeli olduğu için ''Kişilerle kurumları ayırmak lazım'' diyerek, tarafsız olması gereken TFF başkanı Y. Demirören''in de ''Sahaya yansımamış'' diyerek tüm Türkiye''nin gözüne baka baka Fenerbahçemizin Uefa, Cas ve Yargı kararlarıyla tescillenen şikesini örtbas ettiklerini de hatırlamalarında fayda var. Türkiye bu hukuksuzluğu unutmadı ve unutmayacak, ama fenerliler duymaya bile tahammül edemiyor.

0
1
yanıtYanıtla
ULTRASLAN ULAN !:

Ahahaha BU senede hakemlerden en az 30 40 puanımız garanti i love you MHK 3

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title