Haberler

Yamaner: Basketbol Takımımıza Sportif Direktör Olarak Cengiz Karadağ İle Anlaştık

Bolu Sportif Havacılık Kulüp Başkanı Fatih Yamaner, "Basketbol takımımıza Sportif Direktör olarak Cengiz Karadağ ile anlaştık" dedi

Bolu Sportif Havacılık Kulüp Başkanı Fatih Yamaner, "Basketbol takımımıza Sportif Direktör olarak Cengiz Karadağ ile anlaştık" dedi.

Bolu Sportif Havacılık Derneğinde imza töreni düzenlendi. Düzenlenen törene Bolu Sportif Havacılık Kulüp Başkanı Fatih Yamaner, Sportif Direktör Cengiz Karadağ, antrenörler ve yöneticiler katıldı.

Düzenlenen törende konuşan Bolu Sportif Havacılık Kulüp Başkanı Fatih Yamaner, geçen seneki teknik heyetimize ve oyuncularımıza emeklerinden dolayı iyi dileklerini belirterek, Bolu Sportif Havacılık olarak, sporun farklı branşlarında faaliyet gösteriyoruz. 2009-2010 sezonunda Deplasman Bölgesel Ligde ilimizde oluşan geçlerle mücadele ettiklerini söyledi.

Yamaner, bu seneki hedefimiz Gençlik Spor İl Müdürlüğü, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Beden Eğitimi Spor ve Yüksek Okulu Bölümü ile koordineli çalışarak Bolu'da basketbolda meraklı gençlerden oluşan ve hedefi olan bir basketbol takımı kurmak istiyoruz.

Bu sene kurulacak olan genç takım ve yıldız takım ile alt yapı ya da önem verdiğimizi göstereceğiz. Basketbolu tüm dünyada olduğu gibi Bolu'da da aktif ve kalıcı bir hale getirmek istediklerini ifade etti.

Hedefe ulaşmak için başarılı, mütevazi, eğitimli, kariyerli ve alt yapıya önem veren bir sportif direktöre ihtiyaçlarının olduğunu belirten Yamaner,

"Bunun için bu isimde basketbol camiasını yakın tanıdığı, geçmişi başarılarla dolu Cengiz Karadağ ile anlaştık. Cengiz Karadağ, kulübümüzde Sportif Direktör olarak görev yapacak" diye konuştu.

Sportif Direktör Cengiz Karadağ ise yaptığı konuşmada, amacımız Bolu'da ilk okul seviyesindeki çocuklarımıza basketbol sevgisini yerleştirmek olacaktır. Hiçbir şeyin temeli sağlam olmazsa kalıcı ve sağlam olmaz. Ben buraya gelip yarın size bir sihirbaz gibi büyük başarılar elde edeceğimizi söylemem.

Ancak ben birlikte çalışacağım değerli antrenör arkadaşlarımla başarılı olmak için gerekli çalışmanın yapılacağı sözünü veriyoruz. Bu sözün de yerine gelip gelmediğini gözlemleyip sizlerde benim takipçiliğimi yapabilirsiniz. Bizler Bolu'ya basketbol olarak ikinci organizasyonu getirdiğimizi düşünüyoruz.

Hedeflerimizin büyük olduğunu biliyoruz. Bizim zaman içinde hedeflerimizi de Bolu'da iş adamları, sponsorlar ve çevredeki büyük sanayi kuruluşların desteği ile uzun dönemdeki hedeflerimiz belli olacak" diye konuştu.

- BOLU

Kaynak: AA / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title