Haberler

    Valencia Sevilla Maç Öncesi Bilgiler Maç Özeti UEFA Avrupa Ligi Maçları 1 Mayıs

    valencia sevilla maç öncesi bilgiler maç özeti uefa avrupa ligi maçları 1 mayıs avrupa ligi yarı final 2. maçlarına dair tüm bilgiler ve maç özeti.

    Valencia final için mucize peşinde. UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş maçında Valencia, ilk maçta 2-0'lık skorla boyun eğdiği Sevilla'yı sahasında konuk ediyor. Valencia CF ile Sevilla karşılaşması bu akşam 22:05'te Smart Spor'da ekranlara gelecek

    Valencia final için mucize peşinde. UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş maçında Valencia, ilk maçta 2-0'lık skorla boyun eğdiği Sevilla'yı sahasında konuk ediyor. Valencia CF ile Sevilla karşılaşması bu akşam 22:05'te Smart Spor'da ekranlara gelecek.

    İki takım arasında oynanan ilk maç 2-0'lık Sevilla üstünlüğüyle sona ermişti. İki takım arasında bu sezon La Liga'da oynanan ilk maçı Valencia 3-1 kazanmış, ligin ikinci yarısındaki mücadele ise golsüz eşitlikle sona ermişti. Valencia, UEFA Avrupa Ligi'nde 2011/12 sezonunda da yarı finale yükselmiş fakat Atletico Madrid'e elenmişti.

    Sevilla, UEFA Kupası'nda zafere ulaştığı 2005/06 ve 2006/07 sezonlarının ardınan üçüncü kez yarı finalde boy gösteriyor. Valencia, UEFA Avrupa Ligi'nin bu sezon en fazla gol atan (23), en fazla korner kullanan (81) ve en fazla faul kazanan (81) takımı konumunda. Valencia'da Antonio Barragan, Joao Pereira ve Jonas bu maçta sarı kart görmeleri halinde final maçında cezalı duruma düşecekler.

    Sevilla'da sarı kart ceza sınırında bulunan isimler ise şöyle: Jorge Andujar, Carlos Bacca, Diogo Figueiras ve Sampeiro.

    Valencia-Sevilla maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta? canlı yayın canlı anlatım

    Valencia-Sevilla maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta? canlı yayın canlı anlatım Valencia-Sevilla maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta? canlı yayın canlı anlatım Valencia-Sevilla maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta? canlı yayın canlı anlatım Saat 22.05'teki karşılaşma D-Smart Platformunda 77. kanaldan canlı olarak yayınlanacak. UEFA Avrupa Ligi'nde finalistler belli oluyor

    Juventus-Benfica ve Valencia-Sevilla yarı final rövanş maçları yarın oynanacak. Futbolda UEFA Avrupa Ligi'nde finale çıkacak takımlar yarın oynanacak yarı final rövanş maçlarının ardından belli olacak. UEFA Avrupa Ligi'nde İtalya'nın Juventus ekibi Portekiz'in Benfica takımını konuk ederken, iki İspanyol takımı Valencia ile Sevilla da Valencia'da karşı karşıya gelecek. İki karşılaşma da TSİ 22.05'te başlayacak. İki İspanyol takımını karşı karşıya getirecek yarı final rövanşında Sevilla, Valencia karşısına avantajlı çıkacak. Endülüs bölgesi takımı Sevilla, Ramon Sanchez Pizjuan Stadı'nda oynanan ilk maçta rakibini Stephane Mbia ve Carlos Bacca'nın attığı gollerle 2-0 mağlup ederek, final yolunda önemli bir galibiyet elde etti. Valencia'daki Mestalla Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı Sırbistan Futbol Federasyonu'ndan Milorad Mazic yönetecek.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Valencia 1 Mayıs Spor Haberler

    İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

    İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

    Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

    Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

    İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

    İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

    Bakmadan Geçme

    Survivor eleme adayları kim oldu? Survivor 4. eleme adayı kim? 20 Mayıs Survivor'da potaya kim girdi? İran Dışişleri Bakanı öldü mü? Hüseyin Emir Abdullahiyan kimdir? İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir?
    İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

    İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title