Haberler

Tekkeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri Okullararası Floor Curling Müsabakalarında İl Birincisi Oldu

Güncelleme:

Samsun'da düzenlenen Okullararası Floor Curling Müsabakalarına Tekkeköy'den katılan öğrenciler il birincisi oldu. Turnuva, Samsun İlkadım Okçuluk Salonu'nda gerçekleşti ve genç kızlar kategorisinde Tekkeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni temsil eden Nisanur Özmen ve Melike Ecrin Kardil birincilik elde etti. Öğrencilere madalya töreni düzenlendi ve ödülleri takdim edildi. Okul müdürü Coşkun Yıldız, okulun bölge finallerinde Samsun'u temsil edeceğini belirtti.

Samsun'da düzenlenen Okullararası Floor Curling Müsabakalarına Tekkeköy'den katılan öğrenciler il birincisi oldu.

Samsun İlkadım Okçuluk Salonu'nda yapılan turnuva birbirinden çekişmeli maçlara sahne oldu. Müsabakada Tekkeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni temsil eden Nisanur Özmen ve Melike Ecrin Kardil genç kızlar kategorisinde birincilik kazandı. Öğrencilere düzenlenen madalya töreni ile ödülleri takdim edildi.

Tekkeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Coşkun Yıldız, "Bu sonuçla okulumuz Samsun'u bölge finallerinde temsil edecek. Emeği geçen öğrencilerimizi ve okulumuz beden eğitimi öğretmeni Alaattin Övüç'ü tebrik ediyoruz" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Tekkeköy İlkadım Samsun Eğitim Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title