Haberler

TBMM Başkanı Çiçek, Macaristan'da

Coşkun Ergül - TBMM Başkanı Cemil Çiçek, yarın Macaristan ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı'na moral ziyaretinde bulundu.

Coşkun Ergül - TBMM Başkanı Cemil Çiçek, yarın Macaristan ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı'na moral ziyaretinde bulundu.

Cemil Çiçek, Zigetvar'dan Budapeşte'ye geldi. Çiçek, burada, 2012 Dünya Kupası elemelerinde yarın Macaristan Milli Takımı ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı'nı maçın oynanacağı Puşkaş Stadı'nda ziyaret etti.

Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı tarafından karşılanan Çiçek, futbolcuların tek tek elini sıktı ve yarınki maç öncesi başarılar diledi.

Çiçek, yaptığı kısa konuşmada, Meclis Başkanı olarak milletvekilleriyle resmi görüşmeler yapmak için Macaristan'a geldiklerini söyledi.

Ziyaretlerinin maçın olduğu güne denk geldiğini belirten Çiçek, "Biz arkadaşlarımıza, yöneticilerimize milletimiz ve Meclisimiz adına başarı dileğinde bulunmak üzere geldik. İnşallah yarın iyi bir maç olacak. İnşallah buradan gülerek, sevinerek ayrılmış olacağız. Bunu temenni etmek üzere geldik" dedi.

Çiçek, yarınki maçı izleyeceğini belirtti.

Yayıncı: İbrahim Uyar - BUDAPEŞTE

Kaynak: AA / Spor

Cemil Çiçek Macaristan Zigetvar Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title