Haberler

Tahkim Kurulu, Fenerbahçe'nin İtirazını Reddetti

Güncelleme:

TFF Tahkim Kurulu, Mahmut Uslu ve Egemen Korkmaz'ın cezaları için yapılan başvuruyu reddetti, cezaları onadı.

Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Fenerbahçeli yönetici Mahmut Nedim Uslu ve futbolcu Egemen Korkmaz'ın cezalarına ilişkin açıklamada bulundu.

CEZALAR ONANDI

Yapılan açıklamada, Egemen Korkmaz'ın 2 maçlık cezasının onandığı ve ertelenme talebinin reddedildiği belirtilirken, ayrıca yönetici Mahmut Uslu'nun 45 gün hak mahrumiyeti cezasının da onandığı ifade edildi.

Tahkim Kurulu'ndan yapılan açıklama şu şekilde;

Fenerbahçe AŞ'nin, idarecisi Mahmut Nedim Uslu ve futbolcu Egemen Korkmaz ile ilgili PFDK'nın 13.02.2014 tarihli ve 2013-2014/706 E., 2013-2014/820 K. sayılı kararına itirazı incelendi. İtirazın süresinde olduğu, gerekli harcın yatırıldığı görüldü. Yapılan müzakere neticesinde; PFDK'ca;

MAHMUT USLU'NUN CEZASI OY BİRLİĞİ İLE ONANDI

İdareci Mahmut Nedim Uslu'ya hakem soyunma odası koridorlarında sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle FDT'nin 38/2 ve 38/4.maddeleri uyarınca 45 gün hak mahrumiyeti ve 22.000.-TL para cezası verilmesinde sübut, hukuki nitelik ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, yapılan itirazın reddine, cezanın onanmasına oybirliği ile;

EGEMEN'E VERİLEN CEZALAR OYBİRLİĞİ İLE ONANDI

Futbolcu Egemen Korkmaz'a ihraç öncesi ve sonrası müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle FDT'nin 35/1-a ve 34/4.maddeleri uyarınca 2 resmi müsabakadan men ve 26.000.-TL para cezası verilmesinde sübut, hukuki nitelik ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, yapılan itirazın reddine, cezanın onanmasına, oybirliği ile;

Kurulumuzun yaptırımın ertelenmesine ilişkin kararlarında ve FDT'nin 101. maddesinde belirtilen şartları taşımadığı anlaşıldığından futbolcu Egemen Korkmaz'ın "yaptırımın ertelenmesi" talebinin reddine oybirliği ile (2014/65 K.) karar verilmiştir.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Egemen Korkmaz Mahmut Uslu Fenerbahçe Spor Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title