Haberler

Royal Halı Gaziantep, Avrupa Üçüncüsü

Türkiye'yi FIBA EuroChallenge Kupası Dörtlü Finali'nde temsil eden Royal Halı Gaziantep, 3.'lük maçında Macaristan’ın Szolnoki Olaj takımını uzatmada 87-75 yenerek üçüncü oldu.

Türkiye'yi FIBA EuroChallenge Kupası Dörtlü Finali'nde temsil eden Royal Halı Gaziantep, 3.'lük maçında Macaristan'ın Szolnoki Olaj takımını uzatmada 87-75 yenerek üçüncü oldu.

FIBA EuroChallenge Kupası Dörtlü Finali'nde Royal Halı Gaziantep, turnuvanın son gününde Macar Szolnoki Olaj karşısında normal süresi 68-68 tamamlanan maçı uzatmalarda kazanarak büyük sevinç yaşadı. Royal Halı Gaziantep, ilk yarıyı geride kapatmasına rağmen oyundan kopmadı. İkinci yarıda rakibini yakalayan ve öne geçen Royal Halı Gaziantep, rakibin son saniyelerdeki basketlerine engel olamayınca maç uzatmaya gitti. Uzatmadaki iyi bir performans sergileyen Royal Halı Gaziantep, mücadeleden 12 sayı farkla 87-75 galip ayrılarak üçüncülük kupasını kazandı.

BAŞKAN UZER: "BURAYA KAZANMAYA GELMİŞTİK"

Royal Halı Gaziantep Basketbol Başkanı Metin Uzer ise buraya kazanmaya geldiklerini belirterek, "Zor bir maçtan sonra gelen 3'üncülük de büyük bir başarı ancak bizim gözümüz yükseklerde. Oyuncularımız, teknik kadromuz ve yönetimimiz tek amaç etrafında kenetlendi. Bu amaç, Royal Halı Gaziantep Basketbol takımını zirveye taşımaktır" diye konuştu.

ASBAŞKAN DAĞCI: "GURUR VE SEVİNCİ BİR ARADA YAŞIYORUZ"

Royal Halı Gaziantep'in Asbaşkan Cihan Dağcı ise çok mutlu olduğunu ifade ederek, "İlk kez katıldığımız bu önemli organizasyonda takımımızın elde ettiği bu başarı ile gurur ve sevinci bir arada yaşıyoruz. Bizleri bu turnuvada yalnız bırakmayan taraftarlarımıza, oyuncu ve teknik kadromuza teşekkür ediyoruz. Dörtlü finale kalmak bile büyük bir başarı. Bu başarımız gelecek yıllarda elde edeceğimiz başarının ön habercisi. Birlikte Türkiye'ye çok daha önemli zaferler yaşatacağımıza eminiz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Macaristan Royal Halı Gaziantep Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title