Haberler

PTT 1. Lig

Şanlıurfaspor Kulübü, sezon başında Gaziantepspor’dan transfer ettiği Kemal Tokak’ın sözleşmesini karşılıklı olarak feshettiğini açıkladı.

Şanlıurfaspor Kulübü, sezon başında Gaziantepspor'dan transfer ettiği Kemal Tokak'ın sözleşmesini karşılıklı olarak feshettiğini açıkladı.

Şanlıurfaspor Kulubi'nden yapılan açıklamada sezon başında Gaziantepspor'dan kadrosuna kattığı Kemal Tokak'ın sakatlığı nedeniyle hiç forma giyememesi ve sakatlığının beklenenden uzun sürecek olması gibi nedenlerden sözleşmesinin karşılıklı yapılan görüşmelerin ardından fesih edildiği belirtildi. Futbolcuya geldiği günden itibaren hiç ödeme yapılmadığı belirtilen açıklamada, "Futbolcumuz Kemal Tokak'ın sözleşmesi sakatlığının doktorlarının belirttiği süreden uzun sürmesi nedeni ile karşılıklı olarak fesih edilmiştir. Türk futbolu için önemli bir değer olacağına inandığımız futbolcumuza geçmiş olsun dileklerimizi ifade ederken, futbolcunun sahalara bir an önce dönmesini arzu etmekteyiz. Şanlıurfaspor'un kapılarının her zaman açık olacağı Kemal Tokak ve kulübümüz ile ilgili çıkan ancak kamuoyunda istedikleri etkiyi bulamayan olumsuz haberlerin tamamı yalan ve iftiradan ibaret olup bu haberleri yaymaya çalışanların hizmet ettikleri zihniyetle birlikte gereken cevabı alacakları günler liglerin başlaması ile gelecektir" ifadelerine yer verildi.

"URFA'YA SÜPER LİG İÇİN GELDİM"

Öte yandan devre arasında Samsunspor'dan ayrılan ve Şanlıurfaspor ile 2.5 yıllık anlaşma imzalayan golcü futbolcu Edin Adiloviç, takımın Antalya kampına katılarak takımla birlikte çalışmalara başladı. Boşnak futbolcu Adiloviç, gollerini Şanlıurfaspor'un şampiyonluğu için atmaya devam edeceğini söyledi. 'Kule' lakaplı 29 yaşındaki futbolcu, "Şanlıurfaspor'a geldiğim için çok mutluyum. Geçen sezon süper lig için final maçı oynadım. Urfa'ya süper lig için geldim. İnşallah Şanlıurfaspor'da çok gol atarım ve süper lige çıkarız" dedi.

Adiloviç devre arasında en iyi şekilde çalışarak, ligin ikinci yarısında yüzde yüz bir performans sergilemek istediğini de ifade etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gaziantepspor Şanlıurfaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title