Haberler

    Nijerya Stephen Keshi ile Yeniden Anlaştı

    Daha önce görevine son verilen Stephen Keshi, Nijerya Milli Futbol Takımı ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

    Nijerya Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, milli takımın 2015 Afrika Uluslar Kupası Elemeleri'ni geçememesinin ardından görevine son verilen Keshi ile yeniden görüşüldüğü ve 2 yıllık anlaşma sağlandığı belirtildi.

    İmza töreninin ardından konuşan 53 yaşındaki teknik adam, geleceğe odaklanılması gerektiğini vurgulayarak, "Artık ulus olarak yeniden bir araya gelerek mücadele etme zamanı geldi. Lütfen, geçmişi geride bırakarak taze bir başlangıç yapalım" ifadelerini kullandı.

    Keshi'nin 2011'den bu yana teknik direktörlüğünü yaptığı Nijerya, 2013 Afrika Uluslar Kupası'nda şampiyonluk sevinci yaşamıştı. Nijeryalı teknik adam, geçen yıl düzenlenen FIFA Dünya Kupası'nda takımının son 16 turunda Fransa'ya elenmesinin ardından istifasını verse de, bu karar federasyon tarafından kabul edilmemişti. Nijerya'nın, bu yıl düzenlenen Afrika Uluslar Kupası Elemeleri'ni geçememesiyle görevine son verilen Keshi, aylar süren belirsizliğin ardından yeniden teknik direktörlük koltuğunda oturacak.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Nijerya Afrika Ulus Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title