Haberler

Marius Sumudica: Akhisarspor'dan Teklif Aldım

Güncelleme:

Suudi Arabistan'ın Al Shabab takımıyla anlaşan Kayserispor'un eski teknik direktörü Marius Sumudica, "Türkiye Kupasını kazanan Akhisarspor'dan teklif aldım" dedi.

Kayserispor'dan ayrıldıktan sonra sürpriz bir şekilde Suudi Arabistan'ın Al Shabab takımıyla 2 senelik sözleşme imzalayan Marius Sumudica, önemli itiraflarda bulundu.

"BU İŞİ PARA İÇİN YAPIYORUZ"

Yeni takımında yıllık 800 bin Euro kazanacak olan Sumudica, Romanya basınına açıklamalarda bulunurken "Birçok teklif vardı ama telefona baktığımda fiyatlarda o kadar çok 0 olmadığını fark ettim. Türkiye Kupasını kazanan Akhisarspor'dan teklif aldım. Avrupa Ligine direkt katılacaklar. Avrupa'da mücadele edebilirdim ama bu işi aynı zamanda para için yapıyoruz. Ailemizi de düşünmek zorundayız." dedi.

"SADECE FENERBAHÇE, YABANCI HOCA İLE ÇALIŞACAK"

Türkiye'de çalışmak istediğini de belirten Romanyalı teknik adam, "Türkiye'de kalmayı gerçekten çok istedim. Ama Türkiye'de çok problem var. Galiba sadece Fenerbahçe yabancı hoca ile çalışacak. Yerli teknik direktörleri tercih ediyorlar çünkü paraları Türk Lirası ile ödüyorlar. Bunu da kabul etmemiz çok zor." şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Suudi Arabistan Kayserispor Türkiye Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

Deve:

Gittiğin yerde kal. Çok mu lazımsın

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title