Haberler

Mancini: "Önümüzde Zorlu Bir Real Madrid Maçı Var"

Spor Toto Süper Lig'in 12.haftasında Galatasaray'ın Sivasspor'u 2-1 yendiği mücadele sonrası düzenlenen basın toplantısında sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Roberto Mancini, "Bugün kolay bir maç olmadı" dedi.
Sivasspor'un zor bir ekip...

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Galatasaray'ın Sivasspor'u 2-1 yendiği mücadele sonrası düzenlenen basın toplantısında sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Roberto Mancini, "Bugün kolay bir maç olmadı" dedi.

Sivasspor'un zor bir ekip olduğunu vurgulayan Mancini, "Sahada iyi oynayan bir Galatasaray vardı. İyi mücadele ettik. Zor bir maç olacağını biliyorduk. Özellikle 10 kişi kaldıktan sonra biraz zorlandık. Önümüzde zorlu bir Real Madrid maçı var. Real Madrid ile Bernaebau'da oynamak zor olacak. Ondan sonra önümüzde Juventus maçı var. O maçta bizim galibiyetten başka şansımız olmazsa ve onların 2 skor şansı olursa, burada onların gruptan çıkma şansı daha yüksek görünür. Ama kimse sanmasın ki; Galatasaray bu gruptan çıkamaz, şansı zor. Öyle bir şey yok. Son maça gittiğimizde Juventus karşılaşmasında iki skorda bizden yana olursa o zaman ibre bize döner" diye konuştu.

"SAHADA ÇOCUK YOK"

İtalyan teknik direktör Roberto Mancini, takımda frikikleri kimlerin atacağının bilindiğini hatırlatarak, "Sahada çocuklar yok sonuçta. Selçuk almıştır kullanmıştır. Drogba topu almış, kullanmıştır. Sahada çocuklar yok dediğim gibi. Takımda kimin bu vuruşları kullanacağı belli" açıklamalarında bulundu.

"SİHİRBAZ DEĞİLİM"

Bir basın mensubunun, Galatasaray'ın oynadığı oyun hakkında sorduğu soruya sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Roberto Mancini, kendisinin Galatasaray'a yeni geldiğini dile getirerek, "Sonuçta ben sihirbaz değilim. Yeni gelen bir teknik direktörüm. Futbolcuları ve oyuncuları tanımak için zamana ihtiyacım var. Fenerbahçe ve Kopenhag maçlarında pozisyonları iyi alan ve takım oyunu oynayan bir takım vardı. Zamanla takımı daha iyi tanıdığımızda her şey daha da yoluna girecek" ifadelerini kullandı.

ERAY İŞCAN: "BU MAÇA ÇOK İYİ HAZIRLANDIK"

Galatasaray'ın genç kalecisi Eray İşcan, hafta başından beri Sivasspor maçına çok iyi hazırlandıklarına değinerek, "Son zamanlarda kötü bir gidişatımız vardı. Çok koştuk ve çok mücadele ettik. 3 puan aldığımız için de mutluyuz. Performansımı, antrenörümüz Taffarel'e borçlu olduğumu söyleyebilirim" şeklinde konuştu.

SELÇUK İNAN: "BİZ GALATASARAYIZ, BİZ BÜYÜK TAKIMIZ"

Galatasaray kaptanı Selçuk İnan, bir basın mensubunun, 'Drogba ya da Sneijder olmayınca daha iyi oynuyorsun gibi görünüyor?' sorusunu sorması üzerine, şu cevabı verdi:

"Drogba ya da Sneijder olmayınca daha iyi oynuyorum diye bir şey yok. Sadece biraz daha ofansif oynuyor olabilirim. Ben sadece gol ya da asist yapınca kendimi iyi hissediyor değilim. Ülkemizde skora dayalı bir futbol isteniyor.Bu yüzden bu konuda karmaşa yaşanıyor."

"9 PUAN GERİDE OLABİLİRİZ AMA BUNU DA KAPATABİLİRİZ"

Drogba'nın kaçırdığı penaltı pozisyonunun sorulması üzerine İnan, penaltıyı Drogba'nın kendisinin kullanmak istediğini hatırlatarak, "Saygı gösteriyoruz. İlk penaltıda ben kullanmak istedim ve arkadaşlarımda buna izin verdi. Drogba da ikinci penaltıda kendisi kullanmak istedi ve kullandı. Ben Burak'a, Sneijder'e, Drogba'ya ve diğer futbolculara saygı duyuyorum. Ben 2 sene önce geldiğimde Galatasaray kötü durumdaydı. Ama biz çalışarak bu sezona kadar 5 kupa kazandık. Biz kötü durumda değiliz ama düşüş yaşıyor olabiliriz. Bu her takımda olabilir. Biz her maçta elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Biz Galatasarayız, biz büyük takımız. 9 puan geride olabiliriz ama bunu da kapatabiliriz" açıklamalarında bulundu.

SİVASSPOR CEPHESİ

Roberto Carlos'un yerine basın toplantısında açıklamalarda bulunan Sivasspor Yardımcı Antrenörü Cesare Domingo Lopez, oynadıkları oyundan dolayı mutlu olduklarını vurgulayarak, "Rakibimizden üstündük. Maalesef ki tuhaf bir şekilde galip gelemedik. Ama iyi oynadığımızı düşünüyorum. Maçın genelinde 3 puanı daha çok isteyen bizdik" diye konuştu.

Sivassporlu futbolcu Kadir Pekmezci, maçın zor olacağını bildiklerini ifade ederek, "Bugün Sivasspor olarak güzel futbol oynadık. Hiç ezilmedik. Topa sahip olan ve pas yapmaya çalışan bizdik. Maalesef bugün çok değişik bir maç oldu ve çok kırmızı kart çıktı" dedi.

Kırmızı-beyazlı takımın futbolcularından Hakan Arslan ve kaleci Korcan, mücadele içerisinde yanlış kararlar olabileceğini ama bunu ekran başında görmenin daha doğru olduğunu söylediler. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Roberto Mancini Galatasaray Real Madrid Sivasspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title