Haberler

Konyaspor, Fenerbahçe Maçı Gelirlerini Otizmli Bireyler Eğitim Vakfına Bağışlayacak

Güncelleme:

Atiker Konyaspor, Fenerbahçe maçından elde edeceği gelirin Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Vakfına bağışlanacağını açıkladı.

Spor Toto Süper Ligin 5'inci haftasında sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Atiker Konyaspor'da, yönetim kurulu üyeleri maç öncesi bir araya geldi.

Yönetim kurulunda alınan karara göre, müsabakanın masrafları çıktıktan sonra kalan hasılatın tamamının Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Vakfına bağışlanacağı belirtildi.

"HER ŞEY PARA DEĞİLDİR"

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan başkan Hilmi Kulluk, "Anadolu kulüpleri için bu tür maçlar son derece önemlidir. Hasılat diğer karşılaşmalara göre daha fazladır ve birçok kulübün bazı ihtiyaçlarını giderme adına önemlidir. Bizim için de aynı şey söz konusudur. Ancak her zaman her şey para değildir.

"CAMİAMIZ ADINA BİR ŞEYLER YAPMAK İSTEDİK"

Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte öncelikle Otizmle ilgili farkındalığı artırmak ve yanı sıra SOBE'de eğitim gören kardeşlerimiz, yavrularımız, çocuklarımız için camiamız adına bir şeyler yapmak istedik. Hedefimiz; sadece bir tek çocuğumuz olsa dahi, onun gelişimine katkı sağlamak ve geride kalan hayatının onun için daha yaşanılabilir, daha konforlu olabilmesi adına yürüdükleri meşakkatli yolda küçücük de olsa pay sahibi olmak" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Konyaspor Selçuklu Spor Haberler

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

500

Yorumlar (12)

SOLARİS34:

ÜZERLERİNE OYNANAN ONCA OLUMSUZLUKLARA RAĞMEN TÜRKİYE LİGİNİ EN İYİ TEMSİL EDEN TEK TAKIM DİYE BİLİRİM

11
2
yanıtYanıtla
Ak saçlı:

Yolların denize çıkmasada seni çok seviyorum KONYAAAA

10
2
yanıtYanıtla
Konyaspor favori:

İnşallah içinde Allah korkusu olan, maçı hakkıyla yöneten bir hakem atarlar. Feneri yukarıdan koparmamak için TFF ve MHK nin dümen yapacağı haftalar bu birkaç hafta. Düzgün yönetim olursa Konyaspor bu maçı rahat alır. Zaten kadro yapısı ve oyun anlayışı olarakta Konyaspor favori. Fenere evinde fark atar bu Konya.

6
4
yanıtYanıtla
Izmir-Derya:

Bir Izmirli olarak gurur duydum Konyadan helal olsun

7
3
yanıtYanıtla
dürüst:

Niye Fenerebahçelılere bıletlerı 300 fazlasına satıp onları dolandırdıklarını yazmıyorsun. Sözde ıyılık melekleri

4
5
yanıtYanıtla
Saygı ve Hoşgeri Şehri:

Buraya Yazmadan Bir passo. com. tr bilet fiyatlarına bakarsan seviniriz Misafir Tribin Bilet 84, 50 tl dir. . Kimse maç biletini 300 fazlasına satmaz. Burası Anadolunun Hükümdarı. . .

yanıt8
yanıt0
reiscihalit:

helal olsun konyaspora

6
2
yanıtYanıtla
vardarlı ahmed:

konyaspor bu fenere fark atar kevgire çevirir. fener bu sene düşmemeye oynayacak belli. düşürmezler fenevi ama. fenerasyon yardımcı olur

7
1
yanıtYanıtla
ali arslan:

malmısın yoksa öyle mi gözüküyorsun. Federasyonun en son yardım edeceği takım Fenerbahçe olacaktır. Başkanı tinerci beşiktaşın eski başkanı ortağı 6saray :)

yanıt0
yanıt3
ABC İST:

Helal olsun. 3 büyüklere de kapak olsun.

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title