Haberler

Irak'ın Erbil kentinde 10. Uluslararası Erbil Maratonu düzenlendi

Güncelleme:

Irak'ın Erbil kentinde 3 bin 500 amatör ve profesyonel sporcunun katılımıyla 10. Uluslararası Erbil Maratonu düzenlendi. Maratona 10'dan fazla ülkeden sporcular katıldı. Organizasyonda 42 kilometrelik maratonun yanı sıra 12 kilometrelik halk koşusu gerçekleştirildi. Kerküklü Ebu Bekir'in birinci tamamladığı maratonda İranlı sporcular Hemin Şine ve Mehran İsfahani, ikinci ve üçüncü sırada yer aldı. Bir diğer İranlı katılımcı Talia Jafarzadeh ise kadınlar kategorisinde birinci oldu.

Irak'ın Erbil kentinde 3 bin 500 amatör ve profesyonel sporcunun katılımıyla 10. Uluslararası Erbil Maratonu düzenlendi.

Maratona 10'dan fazla ülkeden sporcular katıldı. Organizasyonda 42 kilometrelik maratonun yanı sıra 12 kilometrelik halk koşusu gerçekleştirildi.

Kerküklü Ebu Bekir'in birinci tamamladığı maratonda İranlı sporcular Hemin Şine ve Mehran İsfahani, ikinci ve üçüncü sırada yer aldı.

Bir diğer İranlı katılımcı Talia Jafarzadeh ise kadınlar kategorisinde birinci oldu.

Kaynak: AA / Spor

Erbil Irak Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title