Haberler

İnegölspor Temkinli

Güncelleme:

İnegölspor teknik direktörü Mehmet Bulut, Gaziosmanpaşaspor maçı öncesinde değerlendirmelerde bulundu.

Gaziosmanpaşaspor'u konuk edeceklerihni belirten İnegölspor teknik direktörü Mehmet Bulut, "Rakibi eğer hafife alırsak sıkıntılar yaşarız. Kağıt üzerinde kolay maç gözükse de bizim için kolay değil. Karşılaşma zor geçecek" dedi.

HEDEF GALİBİYET

Gaziosmanpaşaspor'un ligin sonuncusu olduğunu, bir çıkış aradığını hatırlatan Mehmet Bulut, şöyle konuştu:

"Bana göre deplasmanda etkili futbol oynuyorlar. Şu ana kadar 2 galibiyeti var. Bunların ikisini de deplasmanda elde etti. Çok dikkatli olmamız gerekiyor. En zor maç kolay gözükendir. Bana göre ligde her takım her takımı yenebilecek güçte. Rakibi eğer hafife alırsak sıkıntılar yaşarız. Onun için çok ciddi ve disiplinli olmamız gerek. Bu maçta çok mücadele etmemiz gerek."

OYUNCULAR HIRSLI

İnegölspor'da sarı kart cezalısı olan Raif ile İlhan forma giyemeyecek. Hafif sakatlığı bulunan kaptan Mustafa Vargel'in ise oynayıp oynayamayacağı maç günü netlik kazanacak. Taktik ağırlıklı çalışmada Mehmet Bulut, oyunculara bazı uyarılarda bulundu. Tüm oyuncuların antrenmanda hırslı olduğu dikkati çekti.

FOTOĞRAF - Bursa / İnegöl

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Gaziosmanpaşaspor Mehmet Bulut İnegölspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title