Haberler

    İlklerin Gecesi

    Ay-yıldızlı ekip, SSCB’nin dağılmasının ardından Rusya A Milli Futbol Takımı ile 4. kez karşı karşıya geldi.

    Ay-yıldızlı ekip, SSCB'nin dağılmasının ardından Rusya A Milli Futbol Takımı ile 4. kez karşı karşıya geldi. İlk üç maçın ikisini 1-0'lık skorlarla kaybeden milliler, rakibiyle bundan önce yaptığı müsabakada ise 0-0 berabere  kalmıştı.

    Daha önceki 3 maçta rakibine gol atma başarısı gösteremeyen A Milli Takım, Yunus Mallı'nın ayağından gelen golle ilk kez Rusya filelerini  havalandırdı.

    Ay-yıldızlı formayla 18. maçına çıkan Yunus Mallı, A Milli Takım'da ilk kez gol sevinci yaşadı. Müsabakanın 90. dakikasında oyuna giren İstanbulsporlu Mehmet Zeki Çelik ilk kez A Milli Takım formasıyla maça çıktı.

    Cenk Tosun'un yerine Kenan Karaman

    Teknik Direktör Mircea Lucescu, Tunus maçında kırmızı kart gören ve cezalı duruma düşen Cenk Tosun'un yerine Hannover'de forma giyen Kenan Karaman'ı on birde sahaya sürdü. Rumen çalıştırıcı Tunus maçındaki kadroda da değişikliğe gitmemesi de dikkat çekti. Ay-Yıldızlı ekibimiz, sahaya 4-3-3 şablonuyla çıktı.

    Medyadan büyük ilgi

    Rusya-Türkiye karşılaşması 200'e yakın yazılı ve görsel medya çalışanı izledi. Özellikle Rus medyasının maça yoğun ilgisi dikkatlerden kaçmadı. Böylesi ilginin temelinde finallerde mücadele edecek olan Rusya'nın son provası gösterildi. Bu arada A Milli Takımı ise Türkiye'den sadece yedi gazeteci izledi.

    4: A Milli Takım, yaptığı son 4 maçta da kalesini gole kapatamadı. Özel müsabakalarda Karadağ ve Tunus ile 2-2 berabere kalan milliler,  İran'ı 2-1 mağlup etti. Türkiye, son olarak Rusya ile 1-1 berabere kaldı.

    Milli formayla 18. maçına çıkan Yunus Mallı, ay-yıldızlı ekipte ilk kez gol sevinci yaşadı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    A Milli Futbol Takımı Rusya Federasyonu Yunus Mallı Tunus Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title