Haberler

Henry Emekliliği Düşünmüyor

Kariyerini MLS takımlarından New York Red Bulls’da sürdüren golcü Thierry Henry henüz emekliliği düşünmediğini açıkladı.

Red Bulls Xavi'yi istiyor

Arsenal ve Fransa milli takımında yaşadığı başarılarla, özellikle Londra kulübünde bir efsane haline Thierry Henry, 36 yaşında olmasına rağmen emekliliği düşünmediğini açıkladı.

2009-10 sezonunun sonunda Londra'dan New York'a taşınan Henry'nin aralık ayına kadar Red Bulls'la kontratı bulunuyor. Kulüpten ve Amerika'da yaşamaktan memnun olduğunu belirten golcü futbolcu, kontratını bir sezon daha uzatmasının gündemde olduğunu da belirtti.

Geçtiğimiz kasım ayında, kulübün Futbol Direktörü ve Henry'nin vatandaşı Gérard Houllier, 2014 sezonunun Henry'nin son sezonu olabileceğini belirtmişti. Houllier'nin bu görüşüne rağmen önümüzdeki mart ayında başlayacak yeni sezon öncesinde Henry, "Bir senelik daha kontratım var ve hala kendimi iyi hissediyorum. Bu sezonu en iyi şekilde zevk alarak geçirmeye çalışacağım ve ardından da gelecek için karar vereceğim" şeklinde konuşarak, kariyerine nokta koymayı şimdilik düşünmediğini duyurdu. Futbolcu New York formasıyla çıktığı 92 maçta 41 gol atmıştı.

Thierry Henry, ayrıca profesyonel futbolculuk kariyerinin ardından, bu sporun içinde kalmaya devam edeceğini ama bunu hangi şekilde yapacağıyla ilgili bir karar varmadığını, New York'u çok sevmesine rağmen, artık ikinci bir evi gibi gördüğü Londra'ya yerleşeceğini söylüyor. Henry'nin kızı Londra'da yaşıyor ve aynı zamanda Londra'da sahip olduğu evi de evden çıkarmış değil. Anlaşılan o ki, Henry'i futbolu bıraktıktan sonra İngiliz futbolunda tekrar görmek için çok beklemek gerekmeyecek.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Thierry Henry New York Londra Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title