Haberler

Hatayspor, Trabzonspor maçının hazırlıklarını İstanbul'da sürdürüyor

Güncelleme:

Trabzonspor maçının hazırlıklarını İstanbul'da sürdüren Hatayspor'da antrenmana yeni transferler Halil Dervişoğlu ve Rui Pedro da katıldı. Trendyol Süper Lig'de 25. haftasında Trabzonspor'la karşılaşacak olan Hatayspor, bu maçın hazırlıklarını İstanbul'da sürdürüyor. Bordo-beyazlılar, TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde Teknik Direktör Volkan Demirel yönetiminde 1 saat 25 dakika antrenman yaptı. Antrenmanda yeni transferler Halil Dervişoğlu ve Rui Pedro da katıldı. Takım antrenmanda taktik ve dar alan çalışması yaptı. Hatayspor, pazartesi günü saat 17.00'de deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak. - İSTANBUL

Trabzonspor maçının hazırlıklarını İstanbul'da sürdüren Hatayspor'da antrenmana yeni transferler Halil Dervişoğlu ve Rui Pedro da katıldı.

Trendyol Süper Lig'de 25. haftasında Trabzonspor'la karşılaşacak olan Hatayspor, bu maçın hazırlıklarını İstanbul'da sürdürüyor. Bordo-beyazlılar, TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde Teknik Direktör Volkan Demirel yönetiminde 1 saat 25 dakika antrenman yaptı. Antrenmanda yeni transferler Halil Dervişoğlu ve Rui Pedro da katıldı. Takım antrenmanda taktik ve dar alan çalışması yaptı.

Hatayspor, pazartesi günü saat 17.00'de deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Trendyol Süper Lig Volkan Demirel Trabzonspor Hasan Doğan Hatayspor İstanbul Trendyol Riva Futbol Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title