Haberler

    Galatasaray'dan Yabancı Kuralına İtiraz!

    Galatasaray Kulübü, yeni yabancı kuralının resmileşmesine az bir süre kalan Tahkim Kurulu'na başvurdu.

    Galatasaray Kulübü yönetimi, Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu'na yaptığı itirazla yeni yabancı kuralıyla ilgili takımların kadrolarında 28 kişilik oyuncu sayısının bulundurması şartından ötürü kuralın bir yıl ertelenmesi talebinde bulundu.

    NTVSpor'da yer alan habere göre Tahkim Kurulu'na yazılı itirazda bulunan sarı-kırmızılı kulüp, 14 kişilik  yabancı oyuncu sayısıyla ilgili herhangi bir talepte ise bulunmadı.

    Başvurunun toplantı gündemine alınması halinde Tahkim Kurulu'nun bu itiraza Perşembe günü yanıt vermesi bekleniyor.

    Bilindiği üzere kadrosunda 40 lisanlsı oyuncu bulunduran Galatasaray, kural 2015-2016 sezonunda devreye girince 12 oyuncusuyla yollarını ayırmak zorunda kalacak ve bu da kulübe ciddi bir mali yük oluşturacak.

    Türkiye Futbol Federasyonu, yabancı kuralı ile ilgili yaptığı açıklamada takımların kadrolarının 14 yabancı ve 14 yerli oyuncudan oluşan toplam 28 kişiden oluşacağını belirtmişti. Galatasaray kulübü, yabancı kuralı ile ilgili yapılan toplantıda ilk etapta herhangi bir itirazda bulunmamıştı.

    addCustomPlayer('1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc', '', '', 620, 569, 'perf1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc','eplayer16', {age:1417474883930});

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu Galatasaray Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title