Haberler

Ersun Yanal'dan Mutlusu Yok

Geçtiğimiz Sezon Kadro Yetersizliği Nedeniyle 11 Kurmakta Zorlanan Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Bu Sezon İse Bol Alternatiften Karar Vermekte Güçlük Çekiyor.

Geçtiğimiz sezon kadro yetersizliği nedeniyle 11 kurmakta zorlanan Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, bu sezon ise bol alternatiften karar vermekte güçlük çekiyor.

Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal, yeni sezon öncesi futbolcuların sergilediği performanstan fazlasıyla memnun kaldı. Başkan Sadri Şener'e yapılan transferlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yanal'ın özellikle savunma ve orta sahadaki futbolcuların sergilediği performanstan etkilendiği belirtildi.

Savunmanın sağında asıl mevkisi stoper olan Tayfun dışında iyi bir alternatif bulunmayışından yakınan Yanal'ın, orta sahada Colman'ın iyileşmesi durumunda Serkan, Hüseyin, Ceyhun üçlüsünden ikisinin yedek oturacak olması nedeniyle sıkıntı yaşadığı belirtildi. Kalede ise Onur'un maç performanslarını beğenmeyen Yanal'ın kalan maçlarda bu mevki için Tolga ve Tony Sylva arasında karar vermesi bekleniyor. Yanal'ın forvette ise Gökhan Ünal'ın performansından memnun olduğu, Umut ve Ergin'e ise daha çok çalışmaları konusunda uyarılarda bulunduğu belirtildi. Öte yandan Trabzonspor yeni sezon hazırlıklarını bu sabah yaptığı idmanla sürdürdü. Hafif sakatlığı bulunan Colman'ın takımdan ayrı çalıştığı idmanda diğer futbolcular düz koşu yaptı.

KAFİLE BAŞKANI HASAN YENER OLDU

Trabzonspor'un Almanya'daki geride kalan 7 günlük kampı boyunca kafile başkanlığı görevini yürüten Başkan Yardımcısı Muammer Saka bu görevi Genel Sekreter Hasan Yener'e devretti. Almanya kampının kalan 8 günlük bölümünde kafile başkanlığı görevini Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu ile yürütecek Hasan Yener'in özellikle basının röportaj yapma talebine uygun bir çözüm bulması bekleniyor. 7 günlük kamp boyunca basın mensuplarına sadece 15 dakika röportaj yapma izni veren Yanal'ın bu tavrı kampı takip eden basın mensuplarında huzursuzluğa yol açtı.

4. MAÇ WOLFSBURG İLE

Trabzonspor Almanya'daki 4. hazırlık maçını Bundesliga'nın güçlü takımlarından Wolfsburg ile yapacak. Bugüne kadar oynadığı üç hazırlık maçında 2 galibiyet ve bir beraberlik elde eden bordo - mavililer, 4. maçını da kazanıp hazırlık maçlarında yoluna kayıpsız devam etmek istiyor. Trabzonspor'da geçtiğimiz sezon forma giyen Marcelinho'nun da Wolfsburg formasıyla oynayacağı maça bordo - mavililerin Tolga - Tayfun, Egemen, Song, Cale - Serkan, Ceyhun, Selçuk - Yattara - Gökhan, Umut 11'i ile çıkması bekleniyor.

COLMAN VE BUĞRA İYİLEŞİYOR

Trabzonspor'un Almanya kampında sakatlıkları nedeniyle takımdan uzun süre uzak kalan Arjantinli futbolcu Colman ve genç futbolcu Buğra'nın sakatlığı iyiye gidiyor. Henüz hiçbir hazırlık maçında oynayamayan Colman ve Buğra'nın, kalan hazırlık maçlarına yetişmesi için kulüp doktoru Hakan Ayaz'a uyarılarda bulunan Yanal'ın bu futbolcuları kalan maçlarda oynatmak istediği öğrenildi.

İSMAİL FORMAYA GÖZ KIRPIYOR

Trabzonspor'un Çanakkale Dardanelspor'dan transfer ettiği İsmail, performansı ile formaya göz kırpıyor. Teknik Direktör Ersun Yanal'ın gözüne girmek için idmanlarda var gücü ile çalışan genç futbolcu, kendisiyle aynı mevkide bulunan Hırvat Cale ve gurbetçi futbolcular Fatih ile Sami'nin önüne geçmek istiyor. İsmail, takımdaki rekabetin başarıya katkı yapacağına inandığını ifade ederek, "Mevkimde çok genç isimler var. Ben de genç futbolcuyum. Hocamın gözüne girmek için elimden geleni yapıyorum. Formayı giydiğim taktirde bir daha çıkartmak istemiyorum" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title