Haberler

Emre Çukur, Almanya'da çifte şampiyonluk için ringe çıkacak

Güncelleme:

Türk profesyonel boksör Emre Çukur, Almanya'da düzenlenecek olan maçta Avrupa şampiyonluğu için mücadele edecek. Çukur, WBA ve IBF kemerleri için Alman boksör Simon Zachenhuber ile karşılaşacak.

Türk profesyonel boksunun genç yeteneklerinden Emre Çukur, 28 Ekim Cumartesi akşamı Almanya'nın Münih kentinde çifte şampiyonluk için eldiven giyecek. Genç boksör Dünya Boks Birliği (WBA) ve Uluslararası Boks Federasyonu (IBF) dallarında Avrupa'da şampiyonluk kemeri için mücadele verecek.

Eski dünya şampiyonlardan Levent Çukur'un oğlu Emre Çukur, Avrupa şampiyonu Alman boksör Simon Zachenhuber ile karşı karşıya gelecek. Müsabakaya çok iyi hazırlandıklarını bildiren sporcunun babası ve menajeri Levent Çukur, "Uzun süreden beri unvan maçına çıkmak için hazırlıklar yapıyorduk. Şimdi bu fırsatı yakaladık ve bunu en iyi şekilde değerlendirmek için elimizden geleni yapacağız. Uzun yıllardır bayrağımızı Avrupa'nın göbeğinde dalgalandırıyor ve İstiklal Marşımızı okutmaktan büyük bir gurur duyuyoruz. 28 Ekim akşamı tüm gurbetçileri bu gururu birlikte yaşamak için Münih'e bekliyoruz. Rakibimizi iyi tanıyoruz çünkü daha önce sparring partneri olarak karşı karşıya geldik. Emre, şu an için formunun zirvesinde yer alıyor. Bu maçı kazanacağımıza olan inancımız tamdır" şeklinde konuştu.

Emre Çukur: "İstersen sana kuaförümün telefonunu vereyim"

Münih'te yapılan basın konferansında ilginç anlar yaşanırken, bugüne kadar profesyonel arenada 23 karşılaşma gerçekleştiren genç yıldız, Alman boksöre, "İstersen sana kuaförümün telefonunu vereyim, en azından bir boksör olarak daha yakışıklı görünürsün" deyince, toplantıda bulunanları güldürdü.

Sporcunun basın danışmanı Vedat Alyaz, morallerin çok iyi olduğunu vurgulayarak, "Emre bu maça büyük bir moral ve motivasyonla giriyor. 13 yıldan beri Alanya'da yaşayan başarılı antrenörlerden Ukraynalı Oleksandr Korkh, iki aydır Emre'yi çalıştırmak için Münih'te bulunuyor. İki Avrupa şampiyonluk kemerini tek maçta alacağımıza olan inancım tamdır" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Almanya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title