Haberler

Eller Gücü'ne Tam Destek

Büyük bir başarı göstererek Süper Lig’e çıkan Keçiören Belediyesi Eller Gücü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın 5. haftada Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nı konuk ettiği maçı Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da izledi.

Büyük bir başarı göstererek Süper Lig'e çıkan Keçiören Belediyesi Eller Gücü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın 5. haftada Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nı konuk ettiği maçı Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da izledi.

Altındağ Kapalı Spor Salonu'nda oynanan ve kıran kırana geçen basket maçında Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı sahadan 72-60 galip ayrılırken, Eller Gücü de son ana kadar mücadelesiyle izleyicilere heyecanlı bir maç yaşattı. Bitiş düdüğü çalana kadar heyecan ve coşkunun bir an bile eksilmediği soluk soluğa geçen karşılaşmada seyirciler de alkışlarıyla takımlarına destek oldu.

"Süper Lig'e çıkarak bizlerin gururu oldular"

Galatasaray karşılaşmasının güzel bir maç olduğunu söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Meclis kararıyla belediye olarak Keçiören Belediyesi Eller Gücü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'na sponsor olmuştuk. Onlar da güzel bir mücadele sergileyerek, önemli başarılara imza atıyorlar. Süper Lig'e çıkarak bizlerin gururu oldular. Gelecekte çok daha başarılı olacaklarına inancım tam. Başarının, sporun ve hayatın önünde bir engel olmadığını, azimle her şeyin üstesinden gelinebileceğini bizlere gösteren basket takımımız son ana kadar güzel bir mücadele örneği sergiledi. Önümüzdeki maçlar için kendilerine başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Zorlu bir müsabakayı geride bıraktıklarını ve önlerindeki maçlara odaklanacaklarını ifade eden Kulüp Başkanı Muhammed Göktaş ise, "Başkanımız Mustafa Ak'a ve Keçiören Belediyesi'ne destekleri için müteşekkiriz. Onların destekleri sayesinde bu başarılara imza atıyoruz. Amacımız en iyi olana dek mücadele etmek. Keçiören'in desteğine layık olabilmek için hep birlikte daha çok çalışacağız" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Mustafa Ak Altındağ Keçiören Spor Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Güneş patlaması ne zaman oldu 2024? #128165 Güneş patlaması dünyaya etkileri nedir, elektrik kesintisi olur mu? NASA'dan uyarı geldi!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title