Haberler

Elazığsporlu Deniz Yılmaz Suskunluğunu Bozmak İstiyor

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısında attığı gollerle takımının ligde kalma yolunda verdiği mücadeleye büyük katkı sağlayan Elazığsporlu forvet oyuncusu Deniz Yılmaz, üç hafta aradan sonra Trabzonspor maçında gol atmayı hedefliyor Yılmaz: "Trabzonspor maçında atacağım gol veya gollerle takımımın küme.

İSMAİL ŞEN - Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısında attığı gollerle takımının ligde kalma yolunda verdiği mücadeleye büyük katkı sağlayan Deniz Yılmaz, son üç haftadaki gol orucunu Trabzonspor maçında sonlandırmak istiyor.

Bordo-beyazlıların sezon başında Almanya 2. Bundesliga ekiplerinden Paderborn'dan transfer ettiği gurbetçi oyuncu, 26 haftası geride kalan ligde 21 maçta forma giydi ve 1751 dakika oyunda kaldı. Bu maçlarda 11 kez rakip fileleri havalandıran Deniz Yılmaz, 2 de sarı kart gördü.

Özellikle ligin ikinci yarısında çıkış yakalayan ve takımının düşme hattından uzaklaşma yolunda verdiği mücadeleye büyük katkı sağlayan Yılmaz, ligin ikinci yarısında 9 maçta 817 dakika oyunda kaldı ve 6 kez fileleri havalandırdı.

Deniz Yılmaz, 11 golle gol krallığı yarışındaki iddiasını da sürdürüyor. Krallık yarışında Gençlerbirliği'nden Sorin Bogdan Stancu, Galatasaray'dan Burak Yılmaz ve Sivasspor'dan Aatif Chahechouhe 13'er golle ilk sırayı paylaşırken, Beşiktaş'tan Hugo Almeida 12 golle 4'üncü, Deniz Yılmaz da 11 golle 5'inci sırada bulunuyor.

Ligin 23. haftasında Sivasspor'a karşı attığı 2 golün ardından son 3 haftadır gol sevinci yaşayamayan Yılmaz, Trabzonspor maçıyla suskunluğunu bozmak istiyor.

-Deniz Yılmaz'ın görüşleri

Deniz Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısındaki ilk 7 karşılaşmada topladıkları 14 puanla 27 puana ulaşarak küme düşme hattında uzaklaşma yolunda önemli bir adım attıklarını ancak son iki haftada deplasmanda oynadıkları Eskişehirspor ve Gençlerbirliği karşılaşmalarından aldıkları mağlubiyetlerle kritik bir sürece girdiklerini söyledi.

Önlerinde daha 8 hafta olduğunu ve süper lige tutunmak için takım olarak azim ve kararlılıkla yollarına devam edeceklerini vurgulayan Yılmaz, şöyle konuştu:

"Deplasmanda oynadığımız son iki maçta iyi mücadele ettik ancak şans rakiplerimizin yanındaydı. Önümüzde bizi bekleyen bir Trabzonspor maçı var. Trabzonspor maçında atacağım gol veya gollerle takımımın küme düşme hattından uzaklaşmasına katkıda bulunmak ve gol krallığındaki iddiamı devam ettirmek istiyorum. Elazığspor'un Süper Lig tarihinde bir sezonda en fazla gol atan oyuncusu ağabeyimiz Yunus Altun'du. İnşallah, onun tahtını da elinden almak istiyorum."

Elazığspor'un Süper Lig tarihinde bir sezonda en fazla gol atan oyuncusu Yunus Altun, 2003-2004 futbol sezonunda attığı 16 golle, gol krallığında 6. sırada yer aldı.

Takımın Süper Lig tarihinde bugüne kadar bir sezonda en fazla gol atan ikinci oyuncusu ise 2002-2003 sezonunda attığı 9 golle Lubomir Meszaros olmuştu. - Elazığ

Kaynak: AA / Spor

Deniz Yılmaz Burak Yılmaz Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title