Haberler

    Daçka Avrupa'nın Dilinde

    Euro Cup şampiyonu ve antrenörünün başarısı için Polonya’da ‘Koleksiyoner Blatt’ ifadesi kullanılırken, İsrail’de “David Blatt Darüşşafaka’nın başında tarihi bir zafer elde etti” denildi.

    Darüşşafaka'nın elde ettiği şampiyonluk, Avrupa'da da yankı uyandırdı. Avrupa Kupası'nı Lokomotiv Kuban'ı mağlup ederek alan yeşil-siyahlılar, önemli bir başarıya imza attı.
    Takımın başında David Blatt gibi deneyimli bir ismin bulunması, bir çok farklı ülkede zaferin konuşulmasını sağladı. Maccabi Tel Aviv, Benetton Treviso ve Anadolu Efes gibi kulüplerin dışında NBA'de görev yaparak Cleveland Cavaliers'ı da çalıştıran ABDli coach için övgü dolu ifadeler kullanıldı.
    Hırvatistan'ın Crosarka sitesi "David Blatt Türk kulübünü Euroleague'e taşıdı" başlığıyla verdiği haberde Dusan Ivkovic'in ardından hem THY Euroleague hem de ULEB Avrupa Kupası'nı kazanan ikinci başantrenör olduğunu vurguladı. Polonya'dan Polskikosz, haberini "Koleksiyoner David Blatt" başlığıyla sundu. Deneyimli coach için "Müthiş bir Avrupa kariyeri var" ifadeleri kullanıldı.
    Fransa'nın Liberation gazetesi "Eurocup'ta şampiyonluğu İstanbul takımı Darüşşafaka kazandı" başlıklı haberinde Blatt'ın gelecek sezon NBA'e gidebileceğini savundu. İtalya'dan Corriere dello Sport'ta "Bu başarının mimarları David Blatt ve Scott Wilbekin" satırlarına yer verildi. Zafer ABDli antrenörün uzun yıllar çalıştığı İsrail'de de yankı uyandırdı, "David Blatt Darüşşafaka'nın başında tarihi bir zafer elde etti, başarılarına bir yenisini ekledi" denildi.
    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Polonya İsrail Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title