Haberler

Büyükşehir Fark Attı

Türkiye Kadınlar Basketbol İkinci Lig'de mücadele eden Bursa Büyükşehir Belediyespor Takımı, Başkanlık Kupası Bayan Basketbol Hazırlık Turnuvası'nın ilk maçında karşılaştığı Çanakkale Biga Spora ezici bir üstünlük sağlayarak, karşılaşmadan 104-23...

Türkiye Kadınlar Basketbol İkinci Lig'de mücadele eden Bursa Büyükşehir Belediyespor Takımı, Başkanlık Kupası Bayan Basketbol Hazırlık Turnuvası'nın ilk maçında karşılaştığı Çanakkale Biga Spora ezici bir üstünlük sağlayarak, karşılaşmadan 104-23 galip ayrıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü tarafından düzenlenen Başkanlık Kupası Bayan Basketbol Hazırlık Turnuvası'nın ilk maçında Büyükşehir Belediyespor ile Çanakkale Biga Spor karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya hızlı başlayan Büyükşehir Belediyespor Takımı, ilk dakikadan itibaren rakibine ezici bir üstünlük sağladı. Rakip takım ilk periyotta sadece 3 sayı kaydederken, Büyükşehir Belediyespor 25 sayı buldu. Oyundaki hakimiyetini elinden hiç bırakmayan Büyükşehir Belediyespor Takımı, ikinci periyodu 21 - 11, üçüncü periyodu 24 - 3 ve son periyodu da 36 - 6 farkla kapatırken, karşılaşmadan 104 - 23 galip ayrıldı.

Takımın yeni transferlerinden Whitney Jones 19 sayı bulurken, karşılamanın en skorer oyuncusu oldu. Maçta Dilek Soykan 15, Ezginur Koç 13, Bircan Aydemir 10, İlemnur Duman 10, Aycan Aktaş 9, Aslıhan Anbarcı 7, Begüm Kumtepeli 6, Gamze Türkoğlu 6, Ayşenur Aslan 3, Ceren Nebioğlu, Gülgün Bulut ve Tuğçe Doğan da 2'şer sayı kaydetti.

Büyükşehir Belediyespor Kulübü Bayan Basketbol Takımı Baş Antrenörü Mehmet İshak Erdinç, yeni transferlerle güç kazanarak, hedef yükselttiklerini belirterek, 6'lı final grubuna kalıp genç oyuncularla play- off'larda başarılı olmayı istediklerini belirtti.

(MŞ)

21.09.2012 17: 08: 32

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Bursa Büyükşehir Belediyespor Çanakkale Türkiye Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title