Haberler

Bir Dönem Trabzonspor'u Çalıştıran Vahid Halilodzic, Nantes'ın Yeni Teknik Direktörü Oldu

Güncelleme:

Fransa Ligue 1 ekibi Nantes'ta teknik direktörlüğe bir dönem Trabzonspor'u çalıştıran Bosna Hersekli Vahid Halilhodzic getirildi.

Nantes Kulübü, Portekizli Miguel Cardoso'dan boşalan teknik direktörlük görevi için 66 yaşındaki teknik adam Halilhodzic ile 2 yıllık anlaşma sağlandığını duyurdu.

Futbolculuk döneminde formasını giydiği Nantes'a 32 yıl sonra teknik direktör olarak dönen Halilhodzic, kulüp bazında Türkiye'de Trabzonspor, Fransa'da Lille, Rennes, Paris Saint-Germain, Hırvatistan'da Dinamo Zagreb, milli takımlarda ise Fildişi Sahili, Cezayir ve son olarak Japonya'da görev aldı. Ligue 1'de 8 haftada 6 puan toplayan Nantes, 19. sırada yer alıyor.

(Ajansspor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Fransa Nantes Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

FİLOZOF:

futboldan anlamayan embesiller sistem hocası olan halilhodzic ile devam etselerdi zaman içinde bir numaralı AVRUPA Takımı olurlardı adama üç paralık adamlar bir türlü rahat vermediler

1
1
yanıtYanıtla
XXX:

dürüst insanlar bundan nasibi olmayanlarla asla anlaşamazlar halilhodzic sonsuza kadar dürüst bir insandı

yanıt2
yanıt0
fenerlihalit:

iyide bu haberden bizene ??? türk antrenör degil birsey degil. . . bir zamanlar trabzonda antrenörlük yapmis duyanda diyecek trabzonu sampiyon yapmis veya avrupa kupasi almis. . . amma abartiyorlar ya

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title