Haberler

SPOR Beşiktaş'ta olağanüstü gece

Güncelleme:

Beşiktaş'ta olağanüstü geceLugano mağlubiyetinin ardından 4 saat süren yönetim kurulu toplantısı sona erdiOlgucan KALKAN - Ali DANAŞ İSTANBUL, (DHA)- Beşiktaş'ta Lugano maçının ardından yapılan olağanüstü yönetim kurulu toplantısı 4 saat sonunda sona erdi.

Beşiktaş'ta olağanüstü gece

Lugano mağlubiyetinin ardından 4 saat süren yönetim kurulu toplantısı sona erdi

Olgucan KALKAN - Ali DANAŞ İSTANBUL, (DHA)- Beşiktaş'ta Lugano maçının ardından yapılan olağanüstü yönetim kurulu toplantısı 4 saat sonunda sona erdi. Toplantının ardından başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetim kurulu üyeleri açıklama yapmadan stadyumdan ayrıldı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu 2'nci maçında 2-0 öne geçtiği karşılaşmada İsviçre ekibi Lugano'ya 3-2 mağlup olan Beşiktaş'ta olağanüstü bir gece yaşandı. Karşılaşma öncesi ve sırasında siyah-beyazlı yönetimi istifaya davet eden taraftarlar, 3-2'lik mağlubiyetin ardından hem yönetim kurulu üyelerine hem de futbolculara tepki gösterdi. Karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından uzun süre stadyumdan ayrılmayan siyah-beyazlı taraftarlar, başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetim kurulu üyelerini istifaya davet etti.

4 SAATLİK OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI

Karşılaşmanın hemen ardından yönetim kurulu üyeleri ve başkan Ahmet Nur Çebi, Tüpraş Stadyumu'nda 2 saate yakın bir toplantı gerçekleştirdi. Bu toplantıda herhangi bir karar alınmazken, karşılaşma sonrasında stadyumdan ayrılmayan teknik direktör Şenol Güneş ile başkan Ahmet Nur Çebi bir araya geldi. İkilinin 1 saatlik görüşmesinin ardından teknik direktör Şenol Güneş stadyumdan ayrıldı. Bu toplantının ardından başkan Çebi ve yönetim kurulu üyeleri yaklaşık 1 saatlik bir toplantı daha gerçekleştirdi. Saat 02.00 sıralarında toplantı sona ererken, yöneticiler ve başkan Çebi de stadyumdan ayrıldı. Toplantı sonrasında yönetim kurulu üyeleri ve başkan Çebi'nin herhangi bir açıklama yapmadan stadyumdan ayrılması dikkat çekti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Beşiktaş Lugano Spor DHA Futbol Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title