Haberler

    Belhanda'ya Çarpıtma

    Sarı-kırmızılı yönetim Fransız futbolcunun Tudor’u eleştiren açıklamalarıyla ilgili inceleme yaptı, Belhanda’nın sözlerinin çarpıtıldığı ortaya çıktı.

    Belhanda'nın beIN Sports Fransa kanalına yaptığı açıklamalarda Tudor'u eleştirmesi ve farklı Başakşehir yenilgisini iyi hazırlanmamalarına bağlaması, kulüpte tepki topladı. Sarı-kırmızılı kulüp bu demeçler nedeniyle inceleme başlattı. Fransız futbolcunun katıldığı televizyon programını gözden geçirme kararı alan sarı-kırmızılılar, ortada bir yanlış anlaşılma olduğunu tespit etti. Futbol direktörü Cenk Ergün de, Younes Belhanda'nın bir Fransız spor kanalına yaptığı açıklamaların çarpıtılığını belirtti. Ergün, "Ben Belhanda'nın açıklamalarının orijinalini takip ettim. Açıklamaları çarpıtılıyor. Kendisi milli aradan sonra sadece 2 idmana çıkabildi. Tam hazırlanamadık demesinin sebebi de bu. Bu eksikliği milli araya bağlıyor" ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Cenk Ergün Başakşehir Fransa Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title